Return to Content

Pakketilbud til Oslo World 2017!

Ta med kollegaer, venner og bekjente

 

Som alle andre musikkfestivaler handler Oslo World i bunn og grunn om å dele konsertopplevelser med kjente og ukjente. Hvert år presenterer vi hovedstadspublikummet for en rik blanding artister fra hele verden, som alle har det til felles at de står for musikalsk egenart og høy kvalitet. Det er snakk om utadvendte, fargerike konsertopplevelser som varer, enten man stikker og ser legendariske Calypso Rose, det unge og kontroversielle stjerneskuddet Madame Ghandi, afrobeatprinsen Seun Kuti eller gitarunikumet Derek Gripper – for å nevne noen av årets artister.

Vi er rett og slett trygge på at våre konserter er en ideell kveld å invitere med kolleger, venner, nye og gamle bekjente på – og ønsker dermed å komme med tre forskjellige forslag til utvalgte partnere:

1. Grupperabatter på 20%

Grupper på 10 stykker og oppover får 20% i avslag på billetter til alle konserter vi har på programmet i år med unntak av Riksscenenprogrammet og Stanley Clarke på Viktoria. Enkelt og greit.

2. Helaftener på Sentralen

Sentralen i Kvadraturen er et av de flotteste konsertstedene vi benytter oss av, hvor gamle erværdige banklokaler nå huser moderne scener. Her finner man også en svært god restaurant, som gjør det mulig å tilbringe en hel kveld på byen uten å flytte på seg. Under årets festival arrangerer vi Beirut & Beyond, Tango på Sentralen, en helt spesiell kveld med Pedro Almodovars store skuespiller Rossy De Palma og “Go dig my grave” med Susanna Wallumrød og blant andre Tuva Syvertsen. Ønsker dere å tilbringe en kveld her, ordner vi med bevertning på restauranten og rabatterte konsertbilletter.  

Ønsker du å benytte deg av et av våre pakketilbud? Send en mail til mira@osloworld.no!

 

Se fjorårets festivalfilm her: 

Fullt program her

 

Legg igjen en kommentar