fbpx
Return to Content

#VårtNabolag 13. desember

Søndag 13. desember inviterer Oslo World Music Festival til avslutning av et fantastisk år, med årets siste #VårtNabolagTorshov Transittmottak og Cosmopolite Scene. Vi byr på gratis konserter, danseshow, gløgg, julebakst, fakkeltog og flere overraskelser. Det vil også være mulig å ha med julegaver til beboerne (mer informasjon lenger ned i teksten).

Artistene Nosizwe, Sheldon Blackman Music, Oh Mama! Crew og ungdommer fra Kaleidoskop-prosjektet skal opptre, det blir danseshow fraOslo Streetdance Studio og flere overraskelser! Arrangementet er gratis og har ingen aldersgrense.

Facebook-arrangement finner du HER.

PROGRAM:
17.00: Mottakelse på Torshov transittmottak (gaveinnsamling, kaker, kaffe, fakkeltenning og sang)
17.45: Fakkeltog fra Torshov Transittmottak til Cosmopolite
18.00: Konserter, danseshow og djs på Cosmopolite Scene
20.00: Avslutning

Oppmøte på Torshov transittmottak, Vossegata 19, 0475 Oslo.
Vi går sammen i fakkeltog til Cosmopolite, Vogtsgate 64.

Ønsker du å gi julegaver til beboerne? Vi vil ha et gaveinnsamlingspunkt på mottaket. (Gavene må være nye og merkes med alder. På Torshov transittmottak bor det kun enslig mindreårige gutter i alderen 15-18 år)

Med #VårtNabolag ønsker vi å samle nabolaget, gjerne fra nabobydeler og naboland, som publikum for musikk- og underholdning av høy kvalitet på transitt- og asylmottak.

— Møter mellom mennesker, kunstnere og publikum skaper interesse og forståelse for de verdier som ligger i andres kulturuttrykk. #VårtNabolag er en av festivalens viktigste helårssatsninger og er understreker festivalens mål om å være en arena for kvalitetsmusikk med en samfunnsmessig brodd, sier festivalsjef Alexandra Archetti Stølen.

#VårtNabolag arrangeres i samarbeid med Norsk Folkehjelp, Torshov Transittmottak, Cosmopolite Scene,
Bydel Sagene og Konsertsystemer LLB.

FB-VN

Legg igjen en kommentar