Return to Content

Barnas verdensdager

Barnas egen festival i festivalen!

3. og 4. november 2018
Kl. 11.30 – 16.30
Grønland Kulturstasjon i Tøyenbekken 5.
Gratis inngang og gratis å delta.
Mer info og program: www.bvdoslo.no
Arrangert av Oslo World, OM; Interkulturelt museum, og Oslo kulturskole.

Hvert år arrangerer Oslo World barnas egen festival i festivalen! 

Her kan du ta med deg hele familien på en fantastisk rundreise, gjennom verdens kontinenter, når hele Grønland kulturstasjon og bakgården på Asylet forvandles til en fargerik piñata, stappfull av morsomme ting du kan gjøre, oppleve og smake på. 

Bli med til Vest-Afrika og lær å spille på Ngoni. Eller kanskje å danse flamenco fra Spania er noe for deg? Om du er mer interessert i rap så ta turen til Rythm And Poetry, der vi tilbyr workshop i beatboxing og rap med Sarah og Beatur. Vi får besøk av dyktige musikere, fra både Syria og Irak, som kan lære deg og vennene dine å spille arabiske trommer. Er du en aspirerende kokk så kan du reise hele veien til Thailand og lære deg å lage vårruller. For de aller minste blir det en musikalsk reise i regnskogen med Celio.

Barnas verdensdager er en familiefestival der hele familien kan reise verden rundt, helt gratis. Alle får utdelt sitt eget verdenspass der man kan stemple seg gjennom så mange land og verdensdeler som man klarer. I den travle bazaaren er det liv og røre, med mange aktiviteter, ting å kikke på og mat fra ulike verdensdeler. Klovnene tumler rundt med store smil og varme hjerter og plutselig popper det opp en konsert, midt i en trapp eller i en kø. Hva gjemmer seg inne i det store eventyrslottet vårt, hvem bor i campingvognen og klarer du finne veien til midtøsten? Kom, så får du se!

Mer info:

Legg igjen en kommentar