Return to Content

Konserten med Seun Kuti på Rockefeller er avlyst

Artisten må dessverre utsette hele Europa-turneen

Oslo World har stort sett vært skånet for avlysninger helt siden starten i 1994. Vi kan telle på to hender de gangene vi har måttet skuffe publikum på grunn av uforutsette hendelser. Stort sett har det i de tilfellene handlet om sykdom, enten egen eller i nær familie, eller andre alvorlige tilfeller, som straffesaker.

Når vi nå med tungt hjerte må melde at Seun Kutis Europa-turné, som skulle få ham til Oslo World onsdag 1.november, er avlyst, så er grunnen verken sykdom eller lovbrudd, men en rekke uheldige hendelser som har gjort at han er nødt til å flytte hele turneen sin til mars 2018. Siden vi fikk beskjed om dette i går kveld har vi forsøkt å finne en løsning på problemet, i samarbeid med hans management i Frankrike. Det har dessverre ikke vært mulig.

Vi har ikke noe annet valg enn å avlyse konserten med Seun Kuti på Rockefeller onsdag 1. november. De som har kjøpt billett vil selvsagt få pengene refundert (dere får en mail om dette). Vi håper at dere vil bli med på festivalen resten av uken. Det er fortsatt billetter igjen til Chassol og Derek Gripper onsdag 1.november, eller Calypso Rose tirsdag på Rockefeller. På onsdag avslutter vi kvelden med Orpheu The Wizard (NL) og Øyvind Morken på Untzdag – som er helt gratis og garantert gøy!

Legg igjen en kommentar