Return to Content

Remix Workshop

Verden er en remiks og all kultur består av uendelige komponenter. Dette gjør Oslo og London til fantastiske steder å fange opp kultur fra en hel verden – for så å gi det ny innpakning. I samarbeid med London Remixed Festival har Oslo World, GramArt, NOTAM, Music Norway og SYNC laget en workshop som åpner opp for diskusjoner om hvordan man mikser analogt og digitalt, i tillegg til kreative tomanns-økter med likesinnede produsenter og musikere. Vi utforsker utfordringene og mulighetene med remiksing og hva fremtiden bringer. Workshopen blir holdt av Chris Tofu (UK), med hjelp fra Robin Crafoord (NO).

  • Chris Macmeikan (Chris Tofu) er kjent for å kuratere hundrevis av scener rundt i verden, inkludert the Lost Vagueness og Shangri La på Glastonbury, samt Club Dada på Bestival. Han grunnla Continental Drifts i London i 1994, som blant annet har 22 egne scener på festivaler rundt i Storbritannia, med musikk fra hele verden remikset med musikk fra Storbritannia. 
  • Robin Crafoord er kanskje mest kjent fra Trulz & Robin, men han er også grunnleggeren av SYNC – en plattform der musikere, artister, produsenter og lydteknikere kan samarbeide om å komponere og lage nytt materiale foran et publikum.
NB! For å registrere deg til denne eventen må du fylle ut et søknadsskjema, skjemaet finner du her.
For mer informasjon send en e-mail til: anders@gramart.no

I samarbeid med GramArt, NotamMusic Norway and SYNC

Mer info:

Legg igjen en kommentar