Return to Content

Balkan Galoppfest: Igor og Fetterforeningen / DJ Prinsen Paulista

Balkan Galoppfest blir intet annet enn en inkluderende og teatralsk bygdefest. Igor og Fetterforeningen har turnert i gamle Balkantrakter, og er nå klare for å ta Oslo med storm – til bade vorspiel og nachspiel kommer det kongelige: DJ Prinsen Paulista, mannen bak bygdefesten Balkan Beat Party. Det blir altså en kveld som rir Balkanbølgen langt ut i natten.

ID: 20 år

Line-up

Igor Dunderovic og Fetterforeningen (BA, BG,NO, RO, RS)

Leken og satirisk folkemusikk
Syv fettere som ikke er fettere: Igor & Fetterforeningen er ikke forbundet av blod, men av sin forkjærlighet til folkemusikkens mest skøyeraktige sider. Ved bruk av komplekse balkanrytmer og lettbeint humor forsøker de å rydde opp i kulturelle misforståelser i Norge, et land der det ofte er ubehagelig å føle seg annerledes.

Når sant skal sies er det likevel visse slektskap i Igor & Fetterforeningen. Mens kapellmester Elvis er onkelen til frontmann Igor Dunderovic (du så dem kanskje på Norske Les mer>

Dj Prinsen Paulista (NO)

DJ Prinsen Paulista, mannen bak bygdefesten Balkan Beat Party i Oslo, regnes som en av Balkanbølgens pådrivere her til lands og dro i gang klubbkonseptet høsten 2006 på Parkteatret. Nå ti år etter har Balkan Beat Party blitt synonymt med Balkanmusikk her hjemme og er å finne i alle de Skandinaviske hovedstedene. Et mer uhøytidelige musikk-konsept i klubbjungelen skal man lete lenge etter!
Dj Prinsen Paulista er således en av de få djs som spiller autentisk Les mer>