Web backgrounds new2
BVD Collage fb
10.
okt

Familieforestilling

Barnas verdensdager Oslo

En kavalkade av kulturuttrykk fra hele verden!

Av hensyn til smittevern blir årets festival for de aller minste flyttet til Sentralen og aktiviteter og verksteder erstattes av en forrykende familieforestilling, med fantastiske utøvere fra Barnas verdensdager-familien. Det hele blir en interaktiv konsertforestilling med musikk og dans fra ulike deler av verden.

Barnas Verdensdager Oslo World2018 Lars Opstad 002

Sammen med våre kjære klovner Trudelitt og Narrosha møter du Sikia Masters Heien, Catharina Chen, Beatur, Sarah Chen, Sidiki Camara, Rohini Sahajpal, Dark Marc, Raw B, Safaa Al-Saadi, Nina Biong, Anak Indonesia og Arve Tellefsen.

Small Barnas Verdensdager OWMF2016 Lars Opstad 084

Billettene er gratis. Vennligst vis hensyn og ikke ta ut billett til flere forestillinger, eller om du ikke er sikker på å komme. Forestillingen passer best for barn fra 3 til 12 år, men alle er hjertelig velkommen.

Bakgrunn:
Barnas verdensdager ble arrangert for første gang i 1998, som en del av Oslo World. Siden har det vært en fast, helt uunnværlig del av festivalen – alle menneskene som er innom på Grønland bidrar til å gjøre universet vårt mye større, og forankringen vår til byen mye tettere, enn den hadde vært ellers. I løpet av disse årene har Barnas verdensdager også spredt seg til flere steder i Norge og blitt til et landsdekkende nettverk for arrangementer landet rundt.

Av smittevernhensyn har vi i år flyttet arrangementet til Maromorsalen på Sentralen. Sentralen følger myndighetenes retningslinjer og smittevernregler, og legger til rette for en trygg konsertopplevelse.

Barnas verdensdager Oslo 2020 arrangeres av Oslo World, Interkulturelt Museum og Oslo Kulturskole i samarbeid med Sentralen UNG.