Oslo World Web backgrounds6 2022
BVD Collage fb
10.
Oct

Familieforestilling

Barnas verdensdager Oslo

En kavalkade av kulturuttrykk fra hele verden!

Bli med på en forrykende familieforestilling med fantastiske utøvere fra Barnas verdensdager-familien - en interaktiv konsertforestilling med musikk og dans fra ulike deler av verden.

Barnas Verdensdager Oslo World2018 Lars Opstad 002

Sammen med våre kjære klovner Trudelitt og Narrosha møter du Sikia Masters Heien, Catharina Chen, Beatur, Sarah Chen, Sidiki Camara, Rohini Sahajpal, Dark Marc, Raw B, Safaa Al-Saadi, Nina Biong, Anak Indonesia og Arve Tellefsen.

Billettene er gratis. Vennligst vis hensyn og ikke ta ut billett til flere forestillinger, eller om du ikke er sikker på å komme. Forestillingen passer best for barn fra 3 til 12 år, men alle er hjertelig velkommen.

Av smittevernhensyn har vi i år flyttet arrangementet til Maromorsalen på Sentralen. Sentralen følger myndighetenes retningslinjer og smittevernregler, og legger til rette for en trygg konsertopplevelse.

Bakgrunn:
Barnas verdensdager ble arrangert av Rikskonsertene for første gang i 1998, som en del av Oslo World. Siden har det vært en fast, helt uunnværlig del av festivalen – alle menneskene som er innom på Grønland bidrar til å gjøre universet vårt mye større, og forankringen vår til byen mye tettere, enn den hadde vært ellers. I løpet av disse årene har Barnas verdensdager også spredt seg til flere steder i Norge og blitt til et landsdekkende nettverk for arrangementer landet rundt. I 2018 overtok Oslo World driften av Barnas verdensdager Oslo, så vel som ledelsen av nettverket for arrangementer landet rundt. I fjor ble Barnas verdensdager arrangert på 16 ulike steder rundt om i landet.

Barnas verdensdager Oslo 2020 arrangeres av Oslo World, Interkulturelt Museum og Oslo Kulturskole i samarbeid med Sentralen UNG.