Return to Content

BEIRUT & BEYOND

International Music Festival

En sjokkbølge av kunstnerisk skaperglede oppstod i etterdønningene av den arabiske våren, lik hvordan tusen lyserøde kirsebærblomster gjerne spretter frem over natten. Derfor ble Beirut & Beyond International Music Festival grunnlagt i 2013, i regi av vår egen musikkfestival, Oslo World.

Torsdag 2. november tar Oslo World med seg Beirut & Beyond International Music Festival til Sentralen i Oslo og fyller bygget med musikk, dans, samtaler og design fra Midtøsten. 

Les mer om Beirut & Beyond på Oslo World her.

Målet med Beirut & Beyond er å skape større synlighet rundt musikkscenen i en region som er hardt rammet av krigen i Syria, flyktningestrømmen og generell politisk og økonomisk uro. Ved å arrangere festivalen i Libanon, samt satelittfestival under Oslo World og turné i Europa, har Beirut & Beyond på kort tid rukket å bli en viktig aktør på hjemmebane og internasjonalt.

«Et av Oslo Worlds hovedmål er å skape møteplasser, fordi møter mellom mennesker, kunstnere og publikum skaper interesse og forståelse for de verdier som ligger i andres kulturuttrykk. I en verden preget av uro, revolusjoner, store og raske endringer, finanskriser, krig og konflikt, blir det viktigere enn noensinne å lage prosjekter som viser at musikk er et universelt språk», sier festivalsjef i Oslo World og medgrunnlegger av Beirut & Beyond, Alexandra Archetti Stølen.

Les mer om Beirut & Beyond International Music Festival her 
Les mer om Beirut & Beyond Tour 2017 her 

Comments Closed