Oslo World Web backgrounds 2023 large10
Asmaa Hamzaoui Timbouktou Oslo World2019 Lars Opstad 136
Oslo World Web backgrounds 2023 large10

Samarbeid

Bli med på laget!

Oslo World er en årlig musikkfestival som jobber for å fremme musikk i forskjellige sjangere, med høy kunstnerisk kvalitet og samfunnsmessig brodd. Hvert år samler Oslo World artister fra hele verden, på scener over hele i Oslo. Vi har en ambisjon om å nå ut til et bredt, musikkelskende og nysgjerrig publikum. Alle er velkommen hos oss!

I tillegg til festivalen i uke 44 hvert år, har stiftelsen Oslo World ulike typer arrangementer og prosjekter gjennom året. Sånn som mottaksfestivalen VårtNabolag, Beirut & Beyond, Oslo World UNG og annen konsertvirksomhet. Gjennom kvalitetsmusikk fra hele verden vil Oslo World bidra til å styrke fri kulturell utfoldelse og ytringsfrihet, i tillegg til å skape en arena der Oslos borgere møter tilreisende gjester med ulik kulturell bakgrunn og erfaring.

I 2022 grunnla Oslo World og fem norsk konsertarrangører et nytt nettverk for turnévirksomhet i forbindelse med festivalen i uke 44. Ta kontakt på info@osloworld.no dersom du jobber med å arrangere konserter og har lyst til å være en del av nettverket!

Ønsker din bedrift å assosieres med våre verdier og nå ut til et nytt publikum? Bli med på laget!

Ta kontakt med

Lynn Badu
Presse & kommunikasjon
+47 462 28 162
lynn@osloworld.no