Web backgrounds 2
Benin International Oslo World2018 Lars Opstad 022
Web backgrounds 2

Samarbeid

Bli med på laget!

Oslo World er en årlig musikkfestival som jobber for å fremme musikk i forskjellige sjangere, med høy kunstnerisk kvalitet og samfunnsmessig brodd. Hvert år samler Oslo World artister fra hele verden, på scener over hele i Oslo. Vi har en ambisjon om å nå ut til et bredt, musikkelskende og nysgjerrig publikum. Alle er velkommen hos oss!

I tillegg til festivalen i uke 44 hvert år, har stiftelsen Oslo World ulike typer arrangementer og prosjekter gjennom året. Sånn som mottaksfestivalen VårtNabolag, Beirut & Beyond, Oslo World UNG og annen konsertvirksomhet. Gjennom kvalitetsmusikk fra hele verden vil Oslo World bidra til å styrke fri kulturell utfoldelse og ytringsfrihet, i tillegg til å skape en arena der Oslos borgere møter tilreisende gjester med ulik kulturell bakgrunn og erfaring.

I 2022 grunnla Oslo World og fem norsk konsertarrangører et nytt nettverk for turnévirksomhet i forbindelse med festivalen i uke 44. Ta kontakt på info@osloworld.no dersom du jobber med å arrangere konserter og har lyst til å være en del av nettverket!

Ønsker din bedrift å assosieres med våre verdier og nå ut til et nytt publikum? Bli med på laget!

Ta kontakt med

Mira Berggrav Refsum
Kommunikasjonsansvarlig
+47 968 67 947
mira@osloworld.no

Logos page web
Oslo World 2023: Samarbeidspartnere og sponsorer

Oslo World ville ikke blitt til uten våre fantatiske samarbeidspartnere og sponsorer.

Vi takker alle for et godt samarbeid og støtten!