Oslo World Web backgrounds12 2022
Cheb noise lazer facebook event
05.
nov

Cheb Hocine + LazerGazer + Noise Diva

  • Hærverk
  • Dørene: 20.00
  • Konsert: 21.00: Cheb Hocine 23.00: LazerGazer + Noise Diva
  • Pris: 200,- / Etter 22.00: 150,-

En raï-mestersanger, etterfulgt av magedans og klubb på tvers av sjangre.

Cheb Hocine

Ingen har gjort mer for å gjøre nordmenn kjent med musikksjangeren raï enn sangeren Cheb Hocine. Den store musikeren har begeistret publikum over hele Skandinavia, i Storbritannia og Frankrike. Her til lands er han kanskje aller mest kjent for sitt samarbeid med kultjazzkvartetten The Source på deres legendariske julekonserter, hvor versjonene hans av norske julesanger har skapt overraskende kulturmøter og mange fans. Hocine kommer fra den algeriske havnebyen Oran, hvor ungdom blandet den lokale folkemusikken med nye popumpulser. Raï er noe forenklet blitt kalt den arabiske bluesen, og er den dag i dag en sjanger som er en sentral del av dagliglivet. Til Oslo World kommer Cheb med en trio som består av ham på vokal og perkusjon, Hassen Maroine på keyboard og Sankung Jobarteh på gitar og kora.

Cheb 018

LazerGazer

Amsterdam-baserte Hala Namer, også kjent som LazerGazer, er en syrisk lyddesigner og DJ drevet av tung bass og dunkende perkusjon. Musikkutvalget hennes får deg til å danse magedans på tvers av sjangere, og hun har spilt på scener som Rewire, Dekmantel, Garage Noord og en rekke scener i Nederland og Tyskland. Hun har også vært resident DJ på Ma3azef Radio.

Lazer Gazer press photo2

Noise Diva

Noise Diva er en Amsterdam-basert produsent og DJ, resident på Garage Noord og medgründer av stiftelsene KLAB og SALWA. Musikken hennes bygger bro mellom en rekke sjangere, fra marokkansk trap til egyptisk R&B, fransk drill, dancehall og britisk garage. Hun skaper ekstatisk flyt i settene sine og intime øyeblikk rundt DJ-båsen.

Også anbefalt

Oslo World Web backgrounds10 2022
Barnas verdensdager klovner

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Lørdag 21. oktober