Web backgrounds 6
Kenny Dope
04.
nov

Oslo World X Frædag

Kenny Dope/ g-HA & Olanskii/ Daniel Gude/ Olefonken

  • Jaeger Oslo
  • Dørene: 18.00
  • Konsert: 22:00: Kenny Dope + g-HA & Olanskii + Daniel Gude
  • Pris: Før 22.00: Gratis! Etter 22.00: 200,-

Fra New Yorks urbane dyp ønsker vi en av de virkelige mesterne, Kenny Dope, velkommen til Oslo. Houselegenden er tilbake i byen for å spille et eksklusivt sett på Frædag med g-Ha & Olanskii og Øyvind Morken. Lyder fra hele verden vil nok en gang prege Oslos natteliv når Oslo World returnerer til Jaeger. Hvert eneste år er dette en uke hvor vi kan rette søkelyset på lydene som oppstår der ulike kulturer møtes. Når Jaeger atter en gang er klar for å være en av festivalens klubbscener, er den legendariske house-DJen og produsenten Kenny Dope en perfekt booking.

Kenny Dope

Kenny *DOPE* Gonzalez er en av de mest produktive artistene i vår musikalske tidsalder. De siste 20 årene har det fire ganger Grammy-nominerte geniet underholdt og forbløffet publikum med sine sammenblandinger av house, hip-hop, latin, jazz, funk & soul, reggae, alternativ pop og broken beats.

Han er både kjent for sitt soloarbeid og samarbeidet med en annen house-legende, Louis Vega i Masters at Work. Kenny Dope er en så sentral referanse for nye musikkprodusenter at stilen hans nesten er blitt en klisjé. Men han demonstrerer stadig sitt distinkte håndlag med programmering av beats, samtidig som han blander en myriade ulike stiler på jakt etter den ultimate miksen. De siste tre tiårene har Kenny Dope vært ekstremt aktiv - han har bokstavelig talt sluppet tusenvis av låter, remikset hundrevis av singler og reist over hele verden som DJ.

Daniel Gude

Daniel Gude er en ivrig musikksamler - platesamlingen hans har forlengst nådd et femsifret antall og strekker seg fra obskure og sjeldne plater til det tilgjengelige og til og med populære - og det er ingenting han elsker mer enn å dele funnene sine med et stappa dansegulv. Gjennom DJ- og eventkollektivene Kids Love Bass og Kids Love Wax, har han skapt seg en følgerskare av fullblods musikkmennesker i Oslo som møter opp når han spiller. Som residerende DJ på Jæger fortsetter han å underholde og oppdatere publikummet med sin dype kunnskap og kjærlighet.

Også anbefalt

Web backgrounds 7
Desire Marea by Tatenda Chidora 1 stort

Oslo World på Oslo Pride

Oslo Pride Park

Fredag 28. juni

Konsertstart 17.00

BVD19 1

For barn

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Lørdag 19. oktober

Starter 11.30

Small BVD 2020 Lars Opstad 732

For barn

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Søndag 20. oktober

Starter 11.30

MARISA MONTE 4 credito Leo Aversa

Åpningskonsert!

Marisa Monte

Oslo Konserthus

Mandag 28. oktober

Konsertstart 19.30

Egberto Gismonti 171019 28643 roberto cifarelli

Egberto Gismonti

Cosmopolite

Tirsdag 29. oktober

Konsertstart 19:00

01 Drexler liten

Jorge Drexler

Sentrum Scene

Tirsdag 29. oktober

Konsertstart 21.00