Oslo World Web backgrounds 2023 large18
Kenny Dope
04.
nov

Oslo World X Frædag

Kenny Dope/ g-HA & Olanskii/ Daniel Gude/ Olefonken

  • Jaeger Oslo
  • Dørene: 18.00
  • Konsert: 22:00: Kenny Dope + g-HA & Olanskii + Daniel Gude
  • Pris: Før 22.00: Gratis! Etter 22.00: 200,-

Fra New Yorks urbane dyp ønsker vi en av de virkelige mesterne, Kenny Dope, velkommen til Oslo. Houselegenden er tilbake i byen for å spille et eksklusivt sett på Frædag med g-Ha & Olanskii og Øyvind Morken. Lyder fra hele verden vil nok en gang prege Oslos natteliv når Oslo World returnerer til Jaeger. Hvert eneste år er dette en uke hvor vi kan rette søkelyset på lydene som oppstår der ulike kulturer møtes. Når Jaeger atter en gang er klar for å være en av festivalens klubbscener, er den legendariske house-DJen og produsenten Kenny Dope en perfekt booking.

Kenny Dope

Kenny *DOPE* Gonzalez er en av de mest produktive artistene i vår musikalske tidsalder. De siste 20 årene har det fire ganger Grammy-nominerte geniet underholdt og forbløffet publikum med sine sammenblandinger av house, hip-hop, latin, jazz, funk & soul, reggae, alternativ pop og broken beats.

Han er både kjent for sitt soloarbeid og samarbeidet med en annen house-legende, Louis Vega i Masters at Work. Kenny Dope er en så sentral referanse for nye musikkprodusenter at stilen hans nesten er blitt en klisjé. Men han demonstrerer stadig sitt distinkte håndlag med programmering av beats, samtidig som han blander en myriade ulike stiler på jakt etter den ultimate miksen. De siste tre tiårene har Kenny Dope vært ekstremt aktiv - han har bokstavelig talt sluppet tusenvis av låter, remikset hundrevis av singler og reist over hele verden som DJ.

Daniel Gude

Daniel Gude er en ivrig musikksamler - platesamlingen hans har forlengst nådd et femsifret antall og strekker seg fra obskure og sjeldne plater til det tilgjengelige og til og med populære - og det er ingenting han elsker mer enn å dele funnene sine med et stappa dansegulv. Gjennom DJ- og eventkollektivene Kids Love Bass og Kids Love Wax, har han skapt seg en følgerskare av fullblods musikkmennesker i Oslo som møter opp når han spiller. Som residerende DJ på Jæger fortsetter han å underholde og oppdatere publikummet med sin dype kunnskap og kjærlighet.

Også anbefalt

Oslo World Web backgrounds 2023 large11
Vaart Nabolag2018 Refstad Lars Opstad 314 1

VårtNabolag på Ringsaker mottakssenter

Ringsaker mottakssenter

Søndag 11. juni

Starter 13.00

Oslo world news post14

Kulturytring 2023 Seminar

Musikk og aktivisme: Om samfunnet ikke endrer seg, vil musikken endre samfunnet. Vol. 1

Union Scene

Mandag 19. juni

Starter 13:30

Oslo world news post10

Oslo Pride

Oslo World & Skeiv verden på Pride

Oslo Pride Park

Fredag 30. juni

Starter 15:00

Por Fernando Young 1 fernandoyoung

Caetano Veloso - "Meu Coco Tour"

Oslo Konserthus

Søndag 01. oktober

Konsertstart 19.30

BVD19 1

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Lørdag 21. oktober

Starter 12.00

BVD19 1

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Søndag 22. oktober

Starter 12.00