Oslo World Web backgrounds6 2022
Levi oi 1
05.
nov

Mobilegirl + Levi Oi + Kim Dürbeck

  • Jaeger Oslo
  • Dørene: 20:00
  • Konsert: 22:00
  • Pris: 100,-

Mobilegirl

Mobilegirl er en Berlin-basert produsent og DJ fra München. Etter kun tre år på Berlins elektroniske musikkscene er hun allerede en av de mest lovende unge artistene der. Hun er kjent for rystende edits av RnB fra tidlig 2000-tall, og settene hennes skaper en rekke uventede, eklektiske koblinger som har gjort at mange sammenligner den uvanlige stilen hennes med kollasjer.

Mobilegirl Dasom Han 4 1024x985 1

Kim Dürbeck

Produsent, aktivist, DJ og artist fra Sandefjord. Kim har lagd lyder og manipulert dem siden han var liten. Han har vært en sentral figur på den norske elektroniske scenen i flere år, og representerer også det innovative, sjangerkryssende plateselskapet DUGNAD REC. Flere og flere i utlandet legger merke til ham, blant annet gjennom deltagelsen i “Nhạc Gãy”, et kollektiv som preger Vietnams elektroniske renessanse. Under et sett med Dürbeck kan man støte på en mix av IDM, Jungle og Techno.

Kim durbeck copy 1

Levi Oi

Levi Oi sender publikummene sine på en musikalsk reise med hvert eneste sett. Med følelsesladde, melodiske låter og sterke basslinjer, beveger settene hennes seg sømløst mellom pumpende techno og leken house. Etter kun å ha DJ-et i noen måneder fikk hun Boiler Room-debuten sin i Ho Chi Minh City. Hun er født og oppvokst i Tyskland, men ble DJ da hun dro til Saigon, hvor hun også har preget undergrunnen som arrangør.

Portrait
Støttet av Goethe-Institut Norwegen.

Også anbefalt

Oslo World Web backgrounds11 2022
Barnas verdensdager klovner

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Lørdag 21. oktober