Web backgrounds 2
OSLO WORLD PRIDE v2
23.
jun

Oslo Pride: JEZ_EBEL, OMVR, TURKANA, SID HART

Bli med når Oslo World og Mela presenterer en egen scene under Oslo Pride. Helt gratis!

OMVR, JEZ_EBEL og Sid Hart opptrer live. Før, mellom og etter konsertene DJ-er sør-sudanesiske Turkana, kjent fra klubbkollektivet Anti-Mass og plateselskapet Nyege Nyege.

Lineup:

19.00: Turkana
19.30: Sid Hart
20.30: OMVR
21.30: jez.ebel
21.50: Turkana

JEZ_EBEL

JEZ EBEL UTVALG R1 07851 0006

Med drømmende melodier har JEZ_EBEL vekket oppmerksomhet verden over, helt siden de først oppdaget Garage Band som tenåring. Karrieren startet på soverommet, der de publiserte sine første låter på Soundcloud og etablerte alter egoet JEZ_EBEL. Musikken leker i et landskap mellom neo-soul og indie-RnB og dreier seg ofte rundt temaer som kjærlighet og seksualitet. Med eklektiske uttrykk, et karismatisk vesen og en enorm tilstedeværelse i musikken, er det vanskelig å ikke la JEZ_EBEL trenge dypt inn under huden på en. Etter flere utgivelser og musikkvideoer, er enda en EP på trappene til sommeren. Vi gleder oss til å høre gamle favoritter og helt nytt materiale på Youngstorget, under Oslo Pride.

OMVR

Image0

Med røtter i R&B og soul har OMVR gjennom årene vist seg å være en av Norges store stemmer. Universal har beskrevet ham som en "låtskriver i rivende utvikling” og han får stadig strålende tilbakemeldinger for opptredener på festivaler som Slottsfjell, Stavern, Skral, Øya, VG-lista og Oslo Pride. OMVR er ikke bare en vokalist, han jobber med å bygge seg en tydelig identitet som låtskriver. Han jobber for tiden med ny musikk både på engelsk og norsk, med planlagt lansering vinteren 2022.

TURKANA

65171863 1337334719776938 5891539968592969728 n

Den sør-sudanske DJ-en og produsenten Turkana spiller kompromissløs og eksperimentell afrikansk elektronisk musikk, hard dance, techno og undergrunnsmusikk fra det globale sør. Hun er en grunnleggerne av ANTI-MASS, et Kampala-basert DJ-kollektiv, som arrangerer LGBTQI+-vennlige fester Uganda og etterhvert også andre verdensdeler. Turkana har spilt på festivaler som CTM, Le Guess Who og Nyege Nyege. I juni skal hun på Europaturné og turen går innom Oslo World, Mela og Pride!

SID HART

Bilde Sunniva Hestenes

Siden han flyttet til Norge fra Nicaragua i 2018, har Sid Hart samarbeidet med anerkjente norske musikere, kunstnere og videokunstnere. Han debuterte med den eksperimentelle EP-en «Soul Design» i 2020 og nå forberedes slippet av «Boys in Love», en EP som forteller hjertevarmende historier fra tenårene, med produksjoner påvirket av musikken fra oppveksten på tidlig 2000-tallet. Låtene har sine røtter i singer/songwriter-tradisjonen, inspirert av moren Katia Cardenal, en svært anerkjent sentralamerikansk folkemusiker. Etter konserter på scener som Vill Vill Vest i Bergen, Oslo Pride og Musikkfest, har Sid imponert publikum med å originale sanger på både engelsk, spansk og norsk. Under konserten på Oslo Pride spilles den kommende EP-en live for aller første gang, som alltid akkompagnert av broren Alex og søsteren Nina.

Også anbefalt

Web backgrounds 4
BVD19 1

For barn

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Lørdag 19. oktober

Starter 11.30

BVD19 1

For barn

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Søndag 20. oktober

Starter 11.30

MARISA MONTE 4 credito Leo Aversa

Åpningskonsert!

Marisa Monte

Oslo Konserthus

Mandag 28. oktober

Konsertstart 19.30

Egberto Gismonti 171019 28643 roberto cifarelli

Egberto Gismonti

Cosmopolite

Tirsdag 29. oktober

Konsertstart 19:00

01 Drexler liten

Jorge Drexler

Sentrum Scene

Tirsdag 29. oktober

Konsertstart 21.00

Momi Andreu Doz

Momi Maiga & Ibou Cissokho

Victoria Nasjonal Jazzscene

Torsdag 31. oktober

Konsertstart 18:00