Web backgrounds 5
Christope Boulmer
05.
nov

Christophe Boulmer, Espen Iden & Carl Troye

  • Trekanten
  • Dørene: 22.00
  • Konsert: 23.00
  • Pris: 100,-

Selv om han selv er godt befestet i undergrunnen, begynner ryktet for alvor å gå om en fransk-norsk DJ med særegen og hip smak som skaper en helt egen stemning på gulvet. Med sine populære klubbkvelder og opptredener de siste årene, har Christophe Boulmer (FRA/NO) klart å bygge seg et navn og fått spilletid på bl.a. Le Sacré i Paris, Trevarefabrikken i Lofoten og Hot!Hot!Hot! i Bergen. I fjor gjorde han sin festivaldebut under Oslo Worlds legendariske طانط Tånte Party i Revolverkjelleren- siden har han vært en av byens mest ettertraktede DJ’s. Christophe er en kjær venn av festivalen, han er vokst opp med Oslo World, og ser frem til å dele musikkgleden han så mange ganger selv har opplevd på festivalen!

For anledningen har Christopher invitert med sine gode venner Espen Iden og Carl Troye.

De senere år har Espen Iden bygget opp Fucket Freakvens-kollektivet. Hard Techno møter RnB og House møter Hip Hop i en chopped n’ screwed blanding som er så medrivende at han allerede har en stor og trofast følgerskare. Det er vanskelig å forutse hva som kan komme ut fra høyttalerne når han inntar Oslo World-klubbnatten.

Carl Troye (bassist, bl.a.) er nok bedre kjent for sin groove fra konstellasjoner som Tigerstate og ParaceTrio. Som aktiv musiker blant byens unge artister har Troye bydd på sine krefter ved å arrangere en sagnomsust festival over flere døgn, på ukjent adresse i bymarka. Der har han imponert Boulmer med sin lek på grensen mellom latinske folkerytmer, Disco og Techno. Når sistnevnte fikk oppleve at Troye avsluttet årets Trænafestival med et uforglemmelig set med Kim Durbeck i midnattssola, hersket det ingen tvil om at han har sin plass på klubbscenen.

Kom og opplev magien i musikken, fra 23 på Trekanten!

Også anbefalt

Web backgrounds 2
Desire Marea by Tatenda Chidora 1 stort

Oslo World på Oslo Pride

Oslo Pride Park

Fredag 28. juni

Konsertstart 17.00

BVD19 1

For barn

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Lørdag 19. oktober

Starter 11.30

Small BVD 2020 Lars Opstad 732

For barn

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Søndag 20. oktober

Starter 11.30

MARISA MONTE 4 credito Leo Aversa

Åpningskonsert!

Marisa Monte

Oslo Konserthus

Mandag 28. oktober

Konsertstart 19.30

Egberto Gismonti 171019 28643 roberto cifarelli

Egberto Gismonti

Cosmopolite

Tirsdag 29. oktober

Konsertstart 19:00

01 Drexler liten

Jorge Drexler

Sentrum Scene

Tirsdag 29. oktober

Konsertstart 21.00