Oslo World Web backgrounds 2023 large10
Suggestion w logo 2
06.
nov

طانط Tånte Party m/ DJDID + House of Evrysome + Tod Louie + Christophe Boulmer

  • Revolver
  • Dørene: 22:00
  • Konsert: 23:00
  • Pris: 100,-

This is for the dancers, whaackers, voguers, lovers, rebels of the dance floor!

Tante betyr det samme på fransk og norsk - og tanterollen befinner seg ofte i hjertet av storfamilien, som en trygg havn for rebellene og familiens sorte får, alltid beredt til å forsvare dem mot mer rigide voksenpersoner. På arabisk betyr “tante” camp, altså overdreven og teatralsk, eller en mann med feminine egenskaper.

DJDID er den ultimate tante. Hun har vært en favoritt-dj for Skeiv Verden og spilt på en rekke Pride- og Salam Norge-arrangementer. Hun er også en stor Oslo World-favoritt. Med sin kjærlighet for ungdommen, sin teatralske stil og utadvendte personlighet, føles det helt riktig at Oslo World er vertskap for Tante Rave Party, kuratert av DJ DID, sammen med den skamløse, progressive og tverrfaglige kreative hub-en House of Evrysome, på Revolver.

Tod Louie er DJ, klubbpromotør, label boss og artist (Det Gode Selskab / Evrysome). Gjør deg klar for et hett sett med Jacking Chicago House som setter Tånte-dansegulvet i fyr og flamme.

Som arrangør bak Fransk Aften på Jaeger og andre populære fester ute- og innendørs de siste årene, har Christophe Boulmer (FRA/NO) rukket å få annerkjennelse som særegen DJ med hip smak. I 2021 har han bl.a. spilt på Trevarefabrikken i Lofoten og Hot!Hot!Hot! i Bergen, men dette blir hans festivaldebut i hjembyen Oslo. Christophe er vokst opp med Oslo World, og ser frem til å dele musikkgleden han så mange ganger selv har opplevd på festivalen. 22:00-23:30!

FB cover