Web backgrounds 4
FACEBOOK EVENT UNG
30.
okt

Oslo World UNG - festivalkveld!

Dutty Dior + LOUAM + Ousu Leigh + DARKBOAT

  • Sentralen
  • Dørene: 18:30
  • Konsert: 19:00
  • Pris: 50,-

Oslo Worlds unge råd har satt sammen en konsertkveld for ungdom.

Oslo Worlds unge råd har stor glede av å invitere dere til vår aller første Oslo World Ung Festival på Sentralen, fredag 30. oktober. Til tross for pandemi, har vi jobbet hardt, med veiledning fra Jonathan Castro, for å skape en uforglemmelig kveld for musikkglad ungdom. Vi holder det sentralt og lokalt med én meters avstand pga miss rona!

Årets lineup består av noen av Oslos råeste artister. Du har sikkert sett dem på NRK P3, by:Larm, Øyafestivalen, og kanskje også en av mange hundretusen månedlige streams på Spotify. NÅ ER DE PÅ SENTRALEN!!!

Dutty Dior Truls Qvale2
Dutty Dior

Dutty Dior

I 2018 gjorde Dutty Dior seg godt kjent i den norske musikkbransjen, etter å ha gitt ut låtene «Plis», «Fantasi» og ikke minst på singelen «HALLO» med Isah, som har passert 23 millionerstreams og som vant prisen for årets låt på P3 Gull 2019. Dutty er en ekstremt produktiv artist, som i fjor rakk å slippe den kritikerroste mixtapen «PARA/NORMAL», samt det etterlengtede debutalbumet «BHD», som allerede har passert 5,5 millioner streams. Begge prosjektene er produsert av Pluto og Mogilla. I år har han sluppet tre singler hittil; «KOMMA», «MOSHPIT» og «STATUS». Videre går ryktene om et Kjartan Lauritzen-samarbeid i vente, samt flere sjangerbrytende singler og prosjekter.

DARKBOAT promobilde
DARKBOAT

DARKBOAT

DARKBOAT er en norsk-ghanesisk artist, selvlært produsent og etablert DJ i Oslo. Hun har spilt andres musikk i en årrekke som DJ TELEFONGRL og har endelig byttet ut platespillerne med mikrofonen. DARKBOAT debuterte med låten "UBER BLACK" i sommer og har høstet mye oppmerksomhet både i inn- og utland. Debutanten tilbyr en ny og spennende sound innenfor R&B, afropop og elektronisk musikk. DARKBOAT legger ikke skjul på at hun er en kreativ ildsjel som gir utløp for sine følelser gjennom musikken. Inspirert av onkelen sin, som var produsent og techno-DJ på 90-tallet, kan det forventes et helt musikalsk bibliotek av ulike sjangre i DARKBOATs fremtidige utgivelser.

Ousu Leigh Photo credit Last Abdi
Ousu Leigh
"The idea was to make a song I could take back to Gambia"

Ousu Leigh

Ousu Leigh

Multitalentet Ousu Leigh startet sin musikalske reise i 2019 med å bli håndplukket av en jury for å opptre på by:Larm-festivalen i Oslo. Senere opptrådte han på H&M loves music Mela, og Vær-Stolt-festivalen i Oslo. Med debutsingelen "Notice" ble han månedens urørt på NRK P3. Siden den gang har han vært omtalt av 730.NO, Red Bull-musikk, GAFFA, samt JaJaJas topp ”5 norske artister å se i 2019” og var nominert til årest urørt på P3. Ep-en «Chess», som ble gitt ut samme år, var resultatet av to år med jevnt arbeid, for å finne rett sound, og fikk gode anmeldelser. Hans siste singel og musikkvideo «Make a Problem» ble spilt inn da han besøkte familie i Gambia og ble skrevet med tanke på å fange gleden i Gambias mest spilte sjanger - afrobeat. Det har han klart!

LOUAM
“Den Oslo-baserte låtskriveren brenner åpenbart for sjangeren, og hun behersker den svært godt.”

Aftenposten

LOUAM

Vi stiftet bekjentskap med LOUAM da hun slapp singelen «BabyBaby» i 2017 og siden har vi fulgt artisten med den store stemmen nøye. Med debutalbumet “Wreckless Love” fortsatte Louam å imponere med flere sterke rnb-låter. Siden har hun sluppet flere singler til strålende kritikker i både inn- og utland. Hun har blitt løftet frem av Spotify som en av rnb-artistene man bør følge nøye med på fremover og vi gleder oss til å se fortsettelsen.

Oslo World UNG arrangeres i samarbeid med Sentralen UNG og er støttet av Sparebankstiftelsen DNB.

Også anbefalt

Web backgrounds 4
BVD19 1

For barn

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Lørdag 19. oktober

Starter 11.30

Small BVD 2020 Lars Opstad 732

For barn

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Søndag 20. oktober

Starter 11.30

MARISA MONTE 4 credito Leo Aversa

Åpningskonsert!

Marisa Monte - Få billetter igjen!

Oslo Konserthus

Mandag 28. oktober

Konsertstart 19.30

Egberto Gismonti 171019 28643 roberto cifarelli

Egberto Gismonti

Cosmopolite

Tirsdag 29. oktober

Konsertstart 19:00

01 Drexler liten

Jorge Drexler

Sentrum Scene

Tirsdag 29. oktober

Konsertstart 21.00

Main 2 by JOHN N ADAMS III

Pres: All Things Live & Parkteatret

Infinity Song

Parkteatret

Onsdag 30. oktober

Konsertstart 19.00