Web backgrounds 3
Oslo world ung news
03.
nov

Dobbelkonsert

Oslo World UNG & Deichman UNG: Hillari og Rambow (Norge)

  • Deichman Bjørvika
  • Dørene: 18.30
  • Konsert: 19.30: Oppvarming PAVNA / 19:45: HILLARI / 20.45: Rambow
  • Pris: Gratis!

Årets konsert er kuratert i samarbeid med Deichman UNG!

Vi er stolte over å kunne presentere to av Norges største stjerneskudd i toppetasjen på Deichman Bjørvika.

HILLARI

HILLARI har allerede skapt spor på den norske R&B og soulscenen. Den atten år gamle multiinstrumentalisten og sangeren kommer fra Filippinene, men bor i Oslo. Hennes bakgrunn fra kirkemusikk kommer tydelig frem i hennes autentiske opptredener og sjelfulle melodier.

I mars slapp hun «Desperate Soul», debutsingelen og den første låta fra hennes kommende skive. Da hadde hun allerede bergtatt publikum på konserter, festivaler og andre arrangementer en god stund. Musikken hennes er blitt brukt i NRK-serien «FLUS» og TV2- og Netflix-serien «Blodsbrødre»/«Gangs of Oslo». Kulturmagasinet 730.no har omtalt HILLARI som R&B og soulscenens nye håp og nylig fikk hun også sin første betydelig co-writingkreditt på TINKs låt «Streets Ain't For Me», skapt av Hitmaka, OG Parker, Beezo, KND og Ambezza.

HILLARI - Loyal

Rambow

Rambows navn er inspirert av filmkarakteren Rambo, men navnet henviser også til rap-stilen hans, måten han skyter bars som en pil og bue . Artisten, som også er kjent som Simon Negash, ble i 2018 kjent som skuespiller da han hadde hovedrollen i NRK-serien «Rektors kontor». I 2020 kickstartet han musikk-karrieren sin med debutsingelen «Bentley». Både som skuespiller og artist skapte han seg en solid fanbase allerede som 17-åring, og med kun fire singler ute i 2020, ble Rambow kåret til «Årets Urørt» av NRK P3 i 2021.

Rambow - F.H.D.S!

PAVNA(oppvarming)

PAVNA er en 24 år gammel up and coming norsk rapper med indisk bakgrunn. Det var ikke før i 2019 hun introduserte seg selv til låtskriving og ideen om å satse på en rap- karriere. PAVNA har siden gang gitt ut musikk som har fått anerkjennelse fra flere store musikkprofiler i Norge. I 2021 debuterte hun med låta «Regarde Moi» som ble listet på NRK P3X og hadde musikkvideopremiere i musikkmagasinet Rubato.

I oktober 2021 spilte PAVNA sin første gig i Bergen som senere skulle resultere i en stor etterspørsel rundt artisten. Hun ble omtalt som en crowd-mover og har i ettertid spilt på flere anerkjente plattformer i Bergen og Oslo, deriblant Vill Vill Vest og Torggatafest i regi av By:larm. Gjennom tankevekkende tekster, kreativitet og bemerkelsesverdig underholdning er PAVNAs største ønske å inspirere og gi lytterne sine den samme "vennen" i musikk som hun føler hun selv fikk.

Promobilde PAVNA

Også anbefalt

Web backgrounds 4
BVD19 1

For barn

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Lørdag 19. oktober

Starter 11.30

Small BVD 2020 Lars Opstad 732

For barn

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Søndag 20. oktober

Starter 11.30

MARISA MONTE 4 credito Leo Aversa

Åpningskonsert!

Marisa Monte - Få billetter igjen!

Oslo Konserthus

Mandag 28. oktober

Konsertstart 19.30

Egberto Gismonti 171019 28643 roberto cifarelli

Egberto Gismonti

Cosmopolite

Tirsdag 29. oktober

Konsertstart 19:00

01 Drexler liten

Jorge Drexler

Sentrum Scene

Tirsdag 29. oktober

Konsertstart 21.00

Main 2 by JOHN N ADAMS III

Pres: All Things Live & Parkteatret

Infinity Song

Parkteatret

Onsdag 30. oktober

Konsertstart 19.00