Web backgrounds 7
Vuyo
01.
nov

NOPA-snakk

Når reisen påvirker låtskrivingen

Vi reiser, vi møter mennesker fra forskjellige deler av verden, vi hører på musikk skrevet av andre. Hvordan påvirker det en låtskriver? Hva er historien bak en låt? Hvordan kan en låtskriver komprimere levd liv ned til 3 minutter? Hvordan inspirerer impulser fra ulike deler av verden melodiene og temaene vi skriver om? Eller for å starte med utgangspunktet, hvordan lager du en sang? Hva kreves?

I samarbeid med NOPA.

Katarina Barruk

Katarina Barruk

Katarina Barruk er en av de sentrale unge artistene fra Sápmi i dag. Hun er kjent for en hardtslående, men også smidig og jordnær blanding av popmusikk, tradisjonell joik og improvisasjon. Hun vokste opp i Lusspie (Storuman) og Gajhrege (Gardfjäll), men bor i dag i Oslo, og det siste tiåret har hun spilt konserter over hele Europa.

Vuyo

Vuyo

Ole Vuyo Småge er en norsk/sørafrikansk rapper og produsent, og ble i fjor nominert til NOPAs låtskriverstipend. Fjoråret inneholdt utgivelse av den selvproduserte EPen ‘Home Cooked Meals’, bestillingsverket ‘Brothers’ på Festspillene i Nord-Norge, innspilling av EP og konsert i Johannesburg med lokale artister og produsenter. Født i Zimbabwe, oppdratt i Norge, Sør-Afrika og Zambia, hadde Vuyo sett store deler av verden allerede før han nådde skolealder. Med en far sentral i frigjøringskampen fra apartheid i Sør-Afrika, og en mor som kjempet samme sak i nabolandet Namibia, var det tidlig klart at Vuyo ville ende opp som en verdensborger

Asta B Lydersen

Asta B. Lydersen

Asta B. Lydersen er artist og skuespiller i kulturgruppen Queendom, og har lang erfaring som styremedlem og jurymedlem i kulturlivet. Hun jobber i dag som frilans prosjektleder, arrangementsprodusent og programleder innen kultur, næringsliv og frivillighet.

Også anbefalt

Web backgrounds 6
BVD19 1

For barn

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Lørdag 19. oktober

Starter 11.30

Small BVD 2020 Lars Opstad 732

For barn

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Søndag 20. oktober

Starter 11.30

MARISA MONTE 4 credito Leo Aversa

Åpningskonsert!

Marisa Monte - Få billetter igjen!

Oslo Konserthus

Mandag 28. oktober

Konsertstart 19.30

Egberto Gismonti 171019 28643 roberto cifarelli

Egberto Gismonti

Cosmopolite

Tirsdag 29. oktober

Konsertstart 19:00

01 Drexler liten

Jorge Drexler

Sentrum Scene

Tirsdag 29. oktober

Konsertstart 21.00

Main 2 by JOHN N ADAMS III

Pres: All Things Live & Parkteatret

Infinity Song

Parkteatret

Onsdag 30. oktober

Konsertstart 19.00