Oslo World Web backgrounds 2023 large16
Nasha Dollx Lena K O
04.
nov

Klubb

Nasha + Dollx + Lena K. O.

Etter samtalen BAD HABITS kuratert av Perosh Qader, også kjent som Queer Baba lørdagen på Baba bar, blir det fest når Nasha, Dollx og Lena K.O. spiller hvert sitt DJ-sett. Dette blir en unik og energisk kveld som får deg til å snakke om Oslos uteliv!

DJ NASHA

DJ Nasha

Født i Dar es Salaam, oppvokst i flere stater i USA og nå basert i Oslo, spinner DJ NASHA et mangfoldig sett som trekker innflytelser fra de mange stedene hun er knyttet til. Hun vever sammen en miks som forbinder kulturer til et lydteppe som får deg til å danse på tvers av sjangere hele natten!

DULCE web

Dulce Doll

Dulce Doll er en brasiliansk DJ bosatt i Oslo. En blanding av house og funk er hva du kan forvente når Dulce står bak DJ-bordet. Hun garantere at du kommer til å nyte hver eneste sekund av det Dulce Doll har å byr på.

Lena K O web

Lenas største lidenskaper i livet er musikk, dans og klubbkultur. Etter å ha flyttet til Oslo har hun blitt et kjent ansikt i Oslos ravescene. Lena K.O. spiller hard og høyenergisk techno med innslag av 90/2000-talls nostalgi- og trance.