Web backgrounds new4
Oslo World Ung Web

Oslo World UNG: L1NA, El Far3i, Giddy Gang, Ruzh, HIWÁ

  • Blå
  • 06. til 06. november 2021

Svensk rap, palestinsk hip hop og noen av våre favoritter fra den norske scenen.

Oslo World UNG gjentar fjorårets suksess og har booket enda en helaften med musikk til å dø for! To konserter - samme program - en for de under 18 og en for de over 18.

L1NA (SE)

Lina staende framfor bil 3 1

L1NA er bare 21 år, men har allerede blitt signert på “Mack Beats” og Fille Danzas plateselskap “La Vie Music”. Med låter som "BEKVÄM", "Trauma”, ”OuOu” og ”No Straps” har hun skapt et navn for seg i Sverige og bangeren “Vem kan ta den”, med Jelassi, har blitt en gjenganger også i Norge. Debut-EPen er på vei og alt tyder på at det er en fremtidig stjerne som besøker Oslo World og Norge for aller første gang.

El Far3i

Alfraay rabr flstyny mghny el far3i

El Far3i har spilt i flere ulike konstellasjoner, men er kanskje mest kjent som grunnlegger og vokalist i 47SOUL. Med lyriske evner og allsidig flyt mikser han arabisk vokal med rap, og skaper en original sound, som har truffet publikum over hele verden. Sangene hans handler gjerne om regionen han kommer fra, med tekster som tar opp politiske og personlige opplevelser fra det arabiske dagliglivet og diasporaen.

El Far3is har hele karrieren vært opptatt av å skape og utvikle uavhengige scener for musikk, noe som har resultert i samarbeid med noen av de beste rapperne, låtskriverne og produsentene i den arabiske verden. El Far3i skapt minneverdige konsertopplevelser for Oslo World-publikummet før. Nå er det ungdommens tur.

Giddy Gang

Image003 2

Å føle seg "Giddy" betyr å føle seg lattermild og glad og det er disse følelsene GiddyGang vil at lytterne skal kjenne på når de hører musikken. Med sin blanding av hip hop og jazz er GiddyGang på oppdrag for å gjøre verden til et mer giddy sted!

Ruzh

Ruzh konsertung2021

I en alder av ni år kom Ruzh fra den lille byen Batangas på Filippinene til Norge sammen med sine to eldre brødre. Å vokse opp i en helt ny verden ga Ruzh et eget blikk for de mange nyansene i de ulike kulturene rundt ham. Etter en kort periode som basketballspiller, valgte den Pinoy-norske sangeren å satse alt på musikken. I 2021 debuterte han med singelen "In Too Deep" produsert av stjerneskuddet PVCIFY. Nå er planen å ta Norge med storm.

Ruzh ønsker å være en slags ambassadør for asiatisk ungdom rundt om i verden. Derfor er asiatisk representasjon gjennom kunst, mote og musikk tydelig i arbeidet hans. "Jeg føler at det er et tomrom når det gjelder mennesker som ser ut som meg, og jeg vil gjerne hjelpe til med å endre det gjennom musikken min".

HIWÁ

Hiwa konsertung2021

Hiwás foreldre kom nordover som flyktninger, og Hiwá er svært bevisst sine røtter og alt familien har ofret underveis. Med kunsten sin forsøker han å endre mangelen på representasjon av musikere fra Midtøsten. "Jeg har lært at ingen vil gi deg plass ved bordet sitt, så du må bygge ditt eget. Bare ved å bygge våre egne bord kan vi eie bygningen”, sier han. Sammen med sin produsent PVCIFY har Hiwá skapt et lydbilde der inspirasjon fra Midtøsten møter en nordisk sound.

Project90 bilde

Klubb: Project90

Konserten for publikum over 18, avsluttes med klubb med Project90, et ungt plateselskap med bakgrunn og interesse for ulike typer klubbmusikk. De har gitt ut fem utgivelser siden debuten i 2020, en av dem en fysisk CD. Trym og Nusi arrangerer også fester i Oslo, som Athletic Culture Club, som vil finne sted på Blå under Oslo World. Pre-covid var det en av spillestedets nye, faste klubbkonsepter og duoen kan ikke vente med å være tilbake bak decksa igjen!

Spilledatoer

Web backgrounds new5

lørdag 06. november

18.00 - Blå

Konsert for publikum under 18

Pris: 50,-

lørdag 06. november

21.00 - Blå

Konsert for publikum over 18

Pris: 150,-

Også anbefalt

Web backgrounds new4
Solidarity Patchwork- Foto Ingrid Fadnes

Utstilling + workshops

Solidarity patchwork: Historier om aktivisme

Kunstplass

Lørdag 30. oktober

Starter 14.00

Omou Sangare

Åpningskonsert

Oumou Sangaré

Rockefeller Music Hall

Tirsdag 02. november

Konsertstart 19:30

Nefertiti 2 november pa Internasjonalen

Åpningsfest m/ DJ Nefertiti

Internasjonalen

Tirsdag 02. november

Konsertstart 21.30

Together with utopian manifesto instagram3

Workshop

Utopian Manifesto 3.0.

Cafeteatret

Onsdag 03. november

Starter 10.00

Asha Abdullahi

Oslo World UNG seminardag

Ufrivillige rebeller

Sentralen

Onsdag 03. november

0 O1 H7674

Samtale, konserter og DJ-set

Keychange pres: Robi, Sol Escobar, IskwĒ, Juba + Talk: "Rebels Without a Choice"

Internasjonalen

Onsdag 03. november

Konsertstart 17:00