Oslo World Web backgrounds 2023 large4
FACEBOOK EVENT BANNERS 2021 UNG UPDATE 3

Oslo World UNG: Eddy & Zino, El Far3i, Giddy Gang, Ruzh, HIWÁ, Project90, DJ PVCIFY

  • Blå
  • 06. til 06. november 2021

Palestinsk hip hop og noen av våre favoritter fra den norske scenen.

Oslo World UNG gjentar fjorårets suksess og har booket enda en helaften med musikk til å dø for! To konserter - nesten samme program - en for de under 18 og en for de over 18.

18.00: U18
Lineup:
El Far3i, Giddy Gang, Ruzh, HIWÁ

21:30:
18+
Lineup:
Eddy & Zino, El Far3i, Giddy Gang, Ruzh, HIWÁ + DJs: Project90 og DJ PVCIFY

Eddy & Zino

Eddy Zino 1

Tvillingparet Eddy & Zino ble født i Storbritannia til en gambisk mor. Som barn flyttet de til forskjellige byer som Nottingham og London helt til de slo rot i Oslo.

Med sin multinasjonale bakgrunn plukket de naturligvis opp musikalske referanser fra tidligere hjemsteder. I musikken får vi servert norske tekster blandet med et ungt engelskspråklig preg. Lydbildet henter inspirasjon fra diverse hiphop scener i England og har et hint av Gambia i perkusjonen.

Dersom man lytter ekstra god, så hører man noe helt særegent som er vanskelig å tilskrive noen andre enn Eddy & Zino.

El Far3i

Alfraay rabr flstyny mghny el far3i

El Far3i har spilt i flere ulike konstellasjoner, men er kanskje mest kjent som grunnlegger og vokalist i 47SOUL. Med lyriske evner og allsidig flyt mikser han arabisk vokal med rap, og skaper en original sound, som har truffet publikum over hele verden. Sangene hans handler gjerne om regionen han kommer fra, med tekster som tar opp politiske og personlige opplevelser fra det arabiske dagliglivet og diasporaen.

El Far3is har hele karrieren vært opptatt av å skape og utvikle uavhengige scener for musikk, noe som har resultert i samarbeid med noen av de beste rapperne, låtskriverne og produsentene i den arabiske verden. El Far3i skapt minneverdige konsertopplevelser for Oslo World-publikummet før. Nå er det ungdommens tur.

Giddy Gang

Image003 2

Å føle seg "Giddy" betyr å føle seg lattermild og glad og det er disse følelsene GiddyGang vil at lytterne skal kjenne på når de hører musikken. Med sin blanding av hip hop og jazz er GiddyGang på oppdrag for å gjøre verden til et mer giddy sted!

Ruzh

Ruzh konsertung2021

I en alder av ni år kom Ruzh fra den lille byen Batangas på Filippinene til Norge sammen med sine to eldre brødre. Å vokse opp i en helt ny verden ga Ruzh et eget blikk for de mange nyansene i de ulike kulturene rundt ham. Etter en kort periode som basketballspiller, valgte den Pinoy-norske sangeren å satse alt på musikken. I 2021 debuterte han med singelen "In Too Deep" produsert av stjerneskuddet PVCIFY. Nå er planen å ta Norge med storm.

Ruzh ønsker å være en slags ambassadør for asiatisk ungdom rundt om i verden. Derfor er asiatisk representasjon gjennom kunst, mote og musikk tydelig i arbeidet hans. "Jeg føler at det er et tomrom når det gjelder mennesker som ser ut som meg, og jeg vil gjerne hjelpe til med å endre det gjennom musikken min".

HIWÁ

Hiwa konsertung2021

Hiwás foreldre kom nordover som flyktninger, og Hiwá er svært bevisst sine røtter og alt familien har ofret underveis. Med kunsten sin forsøker han å endre mangelen på representasjon av musikere fra Midtøsten. "Jeg har lært at ingen vil gi deg plass ved bordet sitt, så du må bygge ditt eget. Bare ved å bygge våre egne bord kan vi eie bygningen”, sier han. Sammen med sin produsent PVCIFY har Hiwá skapt et lydbilde der inspirasjon fra Midtøsten møter en nordisk sound.

Project90 bilde

Klubb: Project90

Project90 is a young label from Oppsal which has both roots and exploration in boundless club music from Oslo and beyond. The imprint has in less than a year established itself with six key releases exploring the range of jungle, techno and trance. Besides championing the underground club scene through its releases, Trym and Nusi also puts on regular parties in Oslo. For this occasion it will host a label night showcasing their passion for high-energy and uncompromising club sounds along with benny_b and Annweiler. See you in the dance!

Spilledatoer

Oslo World Web backgrounds 2023 large17

lørdag 06. november

18.00 - Blå

Konsert for publikum under 18

Pris: 50,-

lørdag 06. november

21.00 - Blå

Konsert for publikum over 18

Pris: 150,-

Også anbefalt

Oslo World Web backgrounds 2023 large
Vaart Nabolag2018 Refstad Lars Opstad 314 1

VårtNabolag på Ringsaker mottakssenter

Ringsaker mottakssenter

Søndag 11. juni

Starter 13.00

Oslo world news post14

Kulturytring 2023 Seminar

Musikk og aktivisme: Om samfunnet ikke endrer seg, vil musikken endre samfunnet. Vol. 1

Union Scene

Mandag 19. juni

Starter 13:30

Oslo world news post10

Oslo Pride

Oslo World & Skeiv verden på Pride

Oslo Pride Park

Fredag 30. juni

Starter 15:00

Por Fernando Young 1 fernandoyoung

Caetano Veloso - "Meu Coco Tour"

Oslo Konserthus

Søndag 01. oktober

Konsertstart 19.30

BVD19 1

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Lørdag 21. oktober

Starter 12.00

BVD19 1

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Søndag 22. oktober

Starter 12.00