Web backgrounds 1
Vingeslag 002 Fotograf Kristin Aafloy Opdan
06.
nov

Sarah Camille - Vingeslag releasekonsert (Norge)

Intim og grenseløs musikk

På kort tid har Sarah Camille etablert seg som en av de mest egenartede musikalske historiefortellerne for barn som vi har i Norge i dag, med en særegen stemme og en evne til å skape enkle og dype fortellinger for de yngste lytterne, på flere språk og med en musikalsk nysgjerrighet som strekker seg langt utenfor Norges grenser.

I fjor vant hun en svært fortjent Spellemann i barnemusikk-kategorien for albumet Spor av dråper og røde nebb. Det var basert på en skoleforestilling hun satte opp i forbindelse med det norske grunnlovsjubileumet, og brukte eventyr fra verdensarven for å fortelle historier om samfunnsånd og deltagelse. Der fremførte sangeren, med familiebakgrunn fra Martinique, musikk og fortellinger på norsk, fransk og creole - og resultatet var en sjeldent intim og grenseløs musikkopplevelse for unge ører.

Med «Vingeslag» henvender Sarah seg nå til det voksne publikum. I samarbeid med Riksscenen utarbeidet hun en konsertforestilling inspirert av ordet «vingeslag». Det er blitt en fortelling om nærhet, avstand, ro og bevegelse, med et sjanger- og landegrensekryssende band bestående av Jo Berger Myhre på bass, Sidiki Camara på perkusjon, Jørn Erik Ahlsen Alkanger på gitar og Tuva Færden på fele.

I april ble musikken spilt inn i Kulturkirken Jakob, og i Oktober slippes albumet «Vingeslag» ved Kirkelig Kulturverksted.

Også anbefalt

Web backgrounds 3
BVD19 1

For barn

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Lørdag 19. oktober

Starter 11.30

BVD19 1

For barn

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Søndag 20. oktober

Starter 11.30

MARISA MONTE 4 credito Leo Aversa

Åpningskonsert!

Marisa Monte

Oslo Konserthus

Mandag 28. oktober

Konsertstart 19.30

Egberto Gismonti 171019 28643 roberto cifarelli

Egberto Gismonti

Cosmopolite

Tirsdag 29. oktober

Konsertstart 19:00

01 Drexler liten

Jorge Drexler

Sentrum Scene

Tirsdag 29. oktober

Konsertstart 21.00

Momi Andreu Doz

Momi Maiga & Ibou Cissokho

Victoria Nasjonal Jazzscene

Torsdag 31. oktober

Konsertstart 18:00