Web backgrounds 4
KKWAC 2 1
04.
nov

Sweetcheeks: Kabeaushé + Adipop + ASDFGHJKL

  • Blå
  • Dørene: 22.00
  • Konsert: 22.00:DJs 22.30: Kabeaushé 23.20: DJs
  • Pris: 280,-

Oslo World og Sweetcheeks går sammen om å presentere den kenyanske artisten Kabeaushé og de Oslo-baserte dj-ene Adipop og ASDFGHJKL, på Blå.

Gjennom legendariske klubbkvelder, hvor de har presentert en lang rekke forskjellige dj-er, har Sweetcheeks etablert seg som en helt essensiell del av Oslos klubbscene. Bookingprofilen er internasjonal og sylskarp, og måten de presenterer det på er overdådig, med stor visuell omhu. Resultatet er noe vi ikke har hatt mye av før i Oslo - et trygt dansegulv for alle slags mennesker, uten å vektlegge det identitetspolitiske. Det er glamorøst, progressivt og inkluderende - når du besøker Sweetcheeks, føles Oslo som en større by.

Kabeaushé (Kenya)

Musikken til Kabeaushé er en berusende blanding av alt som gjør popen gøy og forførende - innflytelsene deres strekker seg fra Prince og Bollywood til Tyler the Creator. Det er futuristisk og lekent, og kretser rundt det søte og myke. Når den kenyanske artisten spiller live, blandes musikk og teater, utviklet i samarbeid med et kreativt team i Kampala. Den ugandiske hovedstaden er også hjembyen til Nyege Nyege, et svært progressivt musikkollektiv, som hadde en residency på Oslo World i 2019. Gjennom festivalen og labelet deres, viser de veier videre for pop og klubbmusikk med nye, distinkt øst-afrikanske impulser. Kabeaushé passer naturlig inn i denne filosofien, og sommeren 2022 slipper de et album på Nyege Nyege Tapes.

Adipop

ADIPOP

Adipop har spilt på klubber i Oslo og utland siden 2012. Den Oslo-baserte DJen kombinerer hip-hop og RnB med afrobeat, kizomba, dembow, dancehall, baile og elektronisk musikk. Hun er sterkt påvirket av nigeriansk musikkultur samt den jamaicanske dancehall- og reggaescenen. Adipop har spilt på en rekke klubber i Oslo som halvparten av DJ-duoen GYMMEN, og gikk i 2017 solo for å satse på egne produksjoner, remixer og edits. Hun har hatt fast residens på utestedet Diskoteket i Trondheim med konseptet Tropenatt, og har gjestet klubber i Stockholm, London og New York. I tillegg har hun varmet opp for internasjonale navn som Kingdom og Jillionaire, og laget radioshow for Radar Radio i UK. Hun har også gjort mikser for blant annet Rinse FM og NTS Radio og gitt ut musikk på det franske indielabelet HTS.

ASDFGHJKL

DEV7381 1

Det er ingen som kan kategorisere det ASDFGHJKL gjør, selv ikke de. Uansett hvor de spiller, streber de alltid etter good vibes. ASDFGHJKL har en utforskende tilnærming til konseptet klubb, der det viktigste er å bringe sammen folka som loker rundt på det store dansegulv. Lydene de spiller har heller ingen begrensinger på tid eller sted.

MOVEMENT-TURNÉ (Kabeaushé)

4. november: Oslo World
5. november: Tromsø World

Også anbefalt

Web backgrounds 4
BVD19 1

For barn

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Lørdag 19. oktober

Starter 11.30

Small BVD 2020 Lars Opstad 732

For barn

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Søndag 20. oktober

Starter 11.30

MARISA MONTE 4 credito Leo Aversa

Åpningskonsert!

Marisa Monte - Få billetter igjen!

Oslo Konserthus

Mandag 28. oktober

Konsertstart 19.30

Egberto Gismonti 171019 28643 roberto cifarelli

Egberto Gismonti

Cosmopolite

Tirsdag 29. oktober

Konsertstart 19:00

01 Drexler liten

Jorge Drexler

Sentrum Scene

Tirsdag 29. oktober

Konsertstart 21.00

Main 2 by JOHN N ADAMS III

Pres: All Things Live & Parkteatret

Infinity Song

Parkteatret

Onsdag 30. oktober

Konsertstart 19.00