Web backgrounds new3
Asha Abdullahi
03.
nov

Oslo World UNG seminardag

Ufrivillige rebeller

Under årets festival skal Rådet kuratere et seminarprogram med festivaltema “Rebeller” som utgangspunkt. Rådet har valgt å fokusere på det å være en “ufrivillig rebell”, med fokus på mennesker med nedsatt funksjonsevne, minoritetsbakgrunn, transpersoner, LBGTQI+. Mennesker som blir rebeller i kraft av å være som de er og som ved å heve stemmen fungerer som talerør for andre. Hvordan er det å være en ufrivillig rebell i dagens samfunn? Rådet tar opp temaer knyttet til det å skille seg ut, psykisk helse, rasisme og representasjon, med fokus på minoriteter. Rådet modererer selv samtalen med panelet.

Arthur Xavier Wonder Samma

Arthur Xavier Wonder

Arthur Xavier Wonder Samma er en 22 år gammel transmann fra Bergen, som bor i Oslo. Arthur tar en bachelor i cyber security, samtidig som han jobber i barnehage. På fritiden er han styremedlem hos PKI, og ansatt i Salam Norge. Han engasjerer seg i forskjellige samfunnsdebatter og står opp for et mer inkluderende og aksepterende samfunn for alle.

Asha Abdullahi

Asha Abdullahi

Asha Abdullahi er utdannet farmasøyt og jobber som innholdsprodusent og foredragsholder. Hun er slampoet og har også vært med å starte en slamscene kalt Blue Monday på kulturarenaen SALT. Asha er opptatt av representasjon av minoritetspersoner i alle institusjoner og at minoriteter skal møtes på en verdig måte i helsevesenet. Hun mener at et interseksjonelt perspektiv er viktig i kampen mot diskriminering og undertrykkelse, ettersom man ofte kjemper mot de samme strukturene og tankesettet.

Mustafa Hasan

Mustafa Hasan

Mustafa Hasan ble et nasjonalt symbol for flyktningesaken da han kjempet sin kamp mot UNE og vant. Han ønsker å være en inspirasjon for andre ungdommer som er i samme situasjon. I dag jobber han også aktivt med musikkarrieren.

Også anbefalt

Web backgrounds new9
Solidarity Patchwork- Foto Ingrid Fadnes

Utstilling + workshops

Solidarity patchwork: Historier om aktivisme

Kunstplass

Lørdag 30. oktober

Starter 14.00

Omou Sangare

Åpningskonsert

Oumou Sangaré

Rockefeller Music Hall

Tirsdag 02. november

Konsertstart 19:30

Nefertiti 2 november pa Internasjonalen

Åpningsfest m/ DJ Nefertiti

Internasjonalen

Tirsdag 02. november

Konsertstart 21.30

Together with utopian manifesto instagram3

Workshop

Utopian Manifesto 3.0.

Cafeteatret

Onsdag 03. november

Starter 10.00

0 O1 H7674

Samtale, konserter og DJ-set

Keychange pres: Robi, Sol Escobar, IskwĒ, Juba + Talk: "Rebels Without a Choice"

Internasjonalen

Onsdag 03. november

Konsertstart 17:00

6003022 3863260

Fra Senegal til Setesdal

Cosmopolite

Onsdag 03. november

Konsertstart 19.00