Web backgrounds 2
FACEBOOK EVENT BANNERS 2021 YLTV v5
05.
nov

ID: 18

Oslo World X YLTV: A36, Asme, Jonas Benyoub

  • Parkteatret
  • Dørene: 20:00
  • Konsert: 21:00
  • Pris: 375,- + avgift

YLTV samler flere av Skandinavias fremste rappere akkurat nå.

Med mer enn 50 000 faste følgere og nye musikkvideoer, intervjuer og freestyles hver uke, har YLTV vokst seg til å bli Skandinavias fremste Youtube-kanal for nordisk rap og hip hop. Siden Marius Solberg og andre startet opp Young Leaders TV i 2015, har kanalen hatt en særegen teft for unge, nye talenter, samtidig som de har sett viktigheten av å vise frem rollemodeller fra den eldre garde for unge rapinteresserte. De har vært kompromissløse i gjennomføringen og har presentert all slags rap. Mange av videoene deres har skapt heftige debatter. YLTV har også vært sentral i å knytte Nordens rapscene nærmere sammen, og har skapt ny aktivitet. Mens store deler av den norske musikkoffentligheten har vært opptatt med å gnåle over mangel på dekning i de store mediehusene, har YLTV rett og slett tatt saken i egne hender og skapt en offentlighet nordiske hip hop-lyttere nyter godt av daglig. Under Oslo World presenterer de tre artister som representerer nordisk hip hops fremtid.

A36

A36 BY DOPEST GK 17

Sommeren 2020 slapp A36 fra Göteborg debutsingelen “Alien”. Låten ble en umiddelbar hit og har per i dag blitt streamet over 4 millioner ganger. Tittelen var ikke tilfeldig. A36 liker å beskrive seg selv som utenomjordisk og det er et gjennomgående tema i hans musikk og estetikk, som også skiller seg ut i en skandinavisk sammenheng med islett av fransk hip hop. I løpet av det siste året har han blitt kåret til årets nykommer av Kingsize Magazine, han har hatt vært på coveret av Spotifys top 100, han har blitt hyllet av svenske ikoner som Zlatan Ibrahimovic og Zara Larsson og han har klatret til topps på lister i både Norge og Sverige.

Gigahiten ”Samma Gamla Vanliga” er blitt en hit i alle tre skandinaviske land, den har nådd 33 millioner plays og er blitt remikset med norske Kamelen og danske Branco.

Asme

DSC07128

Asme er en av Sveriges fremste rappere, både som soloartist og som en del av duoen Aden x Asme. Han / de har markert seg med låter som "Färger", "No Mercy", "Starta Vågen" og "Dripping" + samarbeid med navn som Stormzy, Dree Low og Cherrie. Bare i år han den unge Gøteborg-artisten sluppet soloalbumet «Tusen Flows», samt albumet «Sista 12» og kortfilmen «12 TILL 12 Del 3» med kompisen Aden. Gutta kan også skryte på seg ”Årets grupp” under P3 Guld, ”Årets Hiphop Soul” under Manifestgalan og ”Årets musik” under Nöjesguidens Göteborgspris.

Jonas Benyoub

Jonas Benyoub 3 Foto ukjent

Ellingsrud-rapperen har vært i gamet lenge, og er et veletablert navn i Norges undergrunn - mange kaller han “rappernes favorittrapper”. Navnet hans ble virkelig satt på kartet etter at låten “Youm Wara Youm” fikk plass i NRKs mest populære serie “Skam”. Han har en flow få andre rappere kan matche, pakket inn i hardtslående hip hop-beats. En pakke som gjør at dette er en artist du definitivt kommer til å høre mer av. Nylig ga Jonas Benyoub ut bangeren “Flagget på brystet” med Mo Ayn og ryktene sier at flere låter er på vei. Han har spilt på både Oslo World og VårtNabolag før, men Benyoub er en artist i stadig vekst, som vi gleder oss enormt til å ha tilbake på scenen hos oss.

Også anbefalt

Web backgrounds 3
Desire Marea by Tatenda Chidora 1 stort

Oslo World på Oslo Pride

Oslo Pride Park

Fredag 28. juni

Konsertstart 17.00

BVD19 1

For barn

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Lørdag 19. oktober

Starter 11.30

Small BVD 2020 Lars Opstad 732

For barn

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Søndag 20. oktober

Starter 11.30

MARISA MONTE 4 credito Leo Aversa

Åpningskonsert!

Marisa Monte

Oslo Konserthus

Mandag 28. oktober

Konsertstart 19.30

Egberto Gismonti 171019 28643 roberto cifarelli

Egberto Gismonti

Cosmopolite

Tirsdag 29. oktober

Konsertstart 19:00

01 Drexler liten

Jorge Drexler

Sentrum Scene

Tirsdag 29. oktober

Konsertstart 21.00