Oslo World Web backgrounds 2023 large17
DSC05297
Oslo World Web backgrounds 2023 large17
25.08.2022

Oslo World UNG

Møt gjengen bak vår satsing på ungdom og unge voksne!

Etter å ha mottatt mange sterke søknader, satt Oslo World, i mars 2022, sammen en ny gruppe med engasjerte, unge voksne, som leder an festivalens arbeid for unge. Oslo World er enormt fornøyde med gruppen som ble valgt ut - de er fremtidens kulturarbeidere og har allerede vært med på å forme Oslo World på flere måter.

Årets crew består av Farhad Soufi (19), Lydia Tefera (19), Mubarak Muse (22) og Nora Abbas (18). Under veiledning av Samsaya Sharma har de allerede arrangert seminarprogram på Kulturfest Tøyen, Nes ungdomskole og bidratt på ulike vis under Oslo Worlds Pride-markering og VårtNabolag på Ringsaker mottakssenter. Til festivalen har de booket et spennende seminarprogram og ikke minst en konsert med T-Section, for publikum både over og under 18. De har bidratt inn til Oslo Worlds booking og har satt sitt preg på festivalen.

Fremover skal de møte ulike bransjeaktører, kurses i foto med festivalfotograf Lars Opstad og arrangere en seminarturné på skoler i flere norske byer. Tusen takk til Sparebankstiftelsen og Kulturtanken for støtte til Oslo World UNG <3

Oslo World Ung stab 2022 Lars Opstad 008

Lydia Tefera er 19 år og kommer fra Trondheim. Hun studerer informatikk og har lidenskap for foto, kunst- og kultur. Lydia er spontan og liker å hoppe ut i nye utfordringer, alltid med et kamera i hånden!

IMG 8283 kopi

Farhad Soufi er 19 år og kommer fra Trosterud i Oslo, men studerer for tiden kunstfotografi i Trondheim. Han har gjennomført utstillinger ved Henie Onstad Kunstsenter og Kunsthall Oslo, med fotoprosjektet «Min kant». Når han ikke studerer eller driver med kunstprosjekter jobber han med event- og portrettfotografi.

Sjekk ut hjemmesiden hans her!

Oslo World Ung stab 2022 Lars Opstad 007

Mubarak Muse (22) er frilans skuespiller og regissør, og fullførte nylig sine studier ved Nordic Black Theatre. Han er glad i å bruke kamera og å jobbe med regi og klipp av musikkvideoer, i tillegg til å være skuespiller på teater og i serier, film og reklamer.

Oslo World Ung stab 2022 Lars Opstad 001

Nora Abbass er 18 år og kommer fra Romania og Irak, men er født i Norge og oppvokst i Bærum. Hun er veldig glad i musikk, skuespill og dans og har sunget og spilt teater og piano i mange år, i tillegg til at hun har danset alt fra ballett til hip hop. Nora har vært med som skuespiller i revyen i to år og er nå skuespillersjef.

Tusen takk til Sparebankstiftelsen og Kulturtanken for støtte til Oslo World UNG <3

Oslo World UNG har booket to konserter med T Section for både under og over 18, i tillegg til et seminar med tema "Identitet i bevegelse" til Oslo World. Les mer her!

Flere nyheter

Oslo World Web backgrounds 2023 large18