Web backgrounds 6
Bad-Gyal-2023
03.
nov

Konsert

Bad Gyal (Spania)

  • Rockefeller
  • Dørene: 21.00 - DJ And-e & DJ St. Patrick
  • Konsert: 22.30
  • Pris: 495,- / 400,- + avgifter

En katalansk stjerne kommer til Oslo for aller første gang.

Helt siden gjennombruddet i 2016 med “Pai”, en katalansk tolkning av Rihannas “Work”, har Bad Gyal vært en av de sentrale artistene i den blomstrende spanske urbane scenen. Reiser til Jamaica og Latin-Amerika blander seg med en forkjærlighet for autotune-sang i musikken, hvor dancehall, dembow, trap og morsmålet hennes møtes med stor suksess. Hun har spilt på store festivalscener verden over - da vi så henne på Primavera i fjor, kunne det ekstatiske publikummet synge med på hvert eneste ord.

Bad Gyal - La Prendo

Alba Farelo i Solé er født i Barcelona, og startet karrieren sin på byens nattklubber mens hun studerte. Hennes to første mixtaper skapte oppsikt i medier som Pitchfork, The Fader, Fact Magazine og The Guardian. Siden har hun gitt ut musikk på Interscope Records og økt de kommersielle ambisjonene. Låter som “Fiebre”, “Alocao”, “Zorra” og “Nueva York (Tot*)” har oppnådd kultstatus og platina-strømmetall. Hennes siste EP, Warm Up fra 2021 inneholdt hits som “Pussy”, “Judas” og “44”, og debuterte på topp 10 på Spotify’s Global Album Chart. I høst ser vi frem til å ønske en av den spanske popmusikkens nye store stjerner velkommen til Norge for aller første gang.

DJ and est patrick

DJ St. Patrick & DJ And-e

Fra dørene åpner spiller DJ St. Patrick & DJ And-e hvert sitt DJ-sett frem til Bad Gyal opptrer for første gang i Norge!

Les mer

Web backgrounds 7

Også anbefalt

Web backgrounds 5
BVD19 1

For barn

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Lørdag 19. oktober

Starter 11.30

BVD19 1

For barn

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Søndag 20. oktober

Starter 11.30

MARISA MONTE 4 credito Leo Aversa

Åpningskonsert!

Marisa Monte

Oslo Konserthus

Mandag 28. oktober

Konsertstart 19.30

01 Drexler liten

Jorge Drexler

Sentrum Scene

Tirsdag 29. oktober

Konsertstart 21.00