Web backgrounds 7
MARIZA 10 MAR6215 web
Web backgrounds 7
18.04.2023

Oslo World 2023 på Rockefeller & Sentrum Scene!

Bad Gyal

Helt siden gjennombruddet i 2016 med “Pai”, en katalansk tolkning av Rihannas “Work”, har Bad Gyal vært en av de sentrale artistene i den blomstrende spanske urbane scenen. Reiser til Jamaica og Latin-Amerika blander seg med en forkjærlighet for autotune-sang i musikken, hvor dancehall, dembow, trap og morsmålet hennes møtes med stor suksess. Hun har spilt på store festivalscener verden over - da vi så henne på Primavera i fjor, kunne det ekstatiske publikummet synge med på hvert eneste ord.

Les mer og kjøp billetter!

Bad Gyal & Myke Towers - Mi Lova

Geroge Dalaras

George Dalaras har vært en av de mest fremtredende skikkelsene i gresk musikk i flere tiår. Han er en utrettelig musiker som er drevet av sin kjærlighet til gresk musikk, og har begeistret publikum over hele verden siden sekstitallet. Han har solgt ut flere anerkjente konserthall, opptrådt med de beste orkestrene, og han har samarbeidet med artister som Sting, Peter Gabriel, Bruce Springsteen, Goran Bregovic, Paco de Lucia og Al Di Meola.

Dette er hans første opptreden på Oslo World noensinne, og det blir en kveld som spenner hele karrieren, og som viser frem de mange fasettene til en av de største nålevende artistene fra Middelhavsregionen.

Les mer og kjøp billetter!

Γιώργος Νταλάρας - Εν Ερμουπόλει

Mariza

Helt siden hun debuterte for over tjue år siden har statusen til Mariza vokst fra å være yndlingen til en liten krets av musikkelskere fra Lisboa, til den udiskutable posisjonen hun nyter i dag som den største nålevende fadosangeren. Suksessen hennes er bemerkelsesverdig. Mariza har jobbet med stjerner som Gilberto Gil, Cesária Évora og Sting. Hun har mottatt fem latinske Grammy-nominasjoner. Hun har fremført utsolgte show på noen av de største spillestedene over hele verden, inkludert Carnegie Hall og Royal Albert Hall. I 2018 prydet Mariza scenen ved åpningen av Eurovision Song Contest, som regnes som et unikt øyeblikk i historien til portugisisk musikk.

Mariza har kun besøkt Oslo World en gang tidligere, da hun avsluttet festivalen i 2008. Det var derfor på høy tid å invitere henne tilbake til oss. Søndag 5. november spiller hun festivalens siste konsert på Sentrum Scene, det perfekte punktumet for vårt 30-årsjubileum.

Les mer og kjøp billetter!

Mariza, Nuno Ribeiro & Calema - Maria Joana

Flere nyheter

Web backgrounds 4