Oslo World Web backgrounds2 2022
WEB BANNER Djs
05.
nov

DJ Bacalao, Einar Idsøe Eidsvåg, KUUK-Ragna

Fest på Internasjonalen!

Etter en fagdag i samarbeid med NOPA, INN, Tankesmia Kraft, Jazznytt, Klassekampen, Music Norway og NKA, inviterer vi til fest natten ut, med hjelp fra tre DJ-er og Oslo World-venner, i andre etasje på Internasjonalen!

18.30: EINAR IDSØE EIDSVÅG

Einar Idsøe Eidsvåg har med årene blitt noe av en altmuligmann i Oslos kultur-og uteliv. Han er medeier på BLÅ hvor han jobbet som booker, han har jobbet for Oslo World og booket klubbene i kjelleren på Revolver. Han har vært tett på musikken siden han ble født og arbeider til daglig for Music Norway med ansvar for kunstmusikk. I tillegg har han lefla med djing i 20år. Miksinga er så som så, men nerven og musikksmaken er det lite å si på. Du kan forvente deg grenseløs musikk denne fredagen.

21.30: BACALAO

DJ Bacalao fra Colombia blander indie-discobeats med alternative afrikanske rytmer fra soukous, afrobeat og champeta, alt sammen en del av landets afrikanske arv. Han spiller cumbia, klassisk salsa og latinjazz, mikset med lyder fra Haiti, brasiliansk funk og afrikanske land, i DJ-sett som beveger seg på begge sider av Atlanterhavet.

00.30: YOURS TRULY

Det blir et gledelig gjensyn når Yours Truly - eller KUUK-Ragna som kanskje flere kjenner henne som - endelig skal spille opp til fest i 2.etg. på Internationalen igen. Med en deilig blanding av hip hop, dancehall og reggaeton er hun klar til å avslutte fredagskvelden med påtvungne dance offs, skrik, skrål, og masse, masse kjærlighet. Ragna har bodd i København de siste årene, og vi er mange som har savnet henne - og dansegulvet hun setter i gang - i Oslo. Det er en viss risiko for overtenning denne natten - JA TIL ALT!

Også anbefalt

Oslo World Web backgrounds5 2022
Barnas verdensdager klovner

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Lørdag 21. oktober