Oslo World Web backgrounds 2023 large15
WEB BANNER Djs
05.
nov

DJ Bacalao, Einar Idsøe Eidsvåg, KUUK-Ragna

Fest på Internasjonalen!

Etter en fagdag i samarbeid med NOPA, INN, Tankesmia Kraft, Jazznytt, Klassekampen, Music Norway og NKA, inviterer vi til fest natten ut, med hjelp fra tre DJ-er og Oslo World-venner, i andre etasje på Internasjonalen!

18.30: EINAR IDSØE EIDSVÅG

Einar Idsøe Eidsvåg har med årene blitt noe av en altmuligmann i Oslos kultur-og uteliv. Han er medeier på BLÅ hvor han jobbet som booker, han har jobbet for Oslo World og booket klubbene i kjelleren på Revolver. Han har vært tett på musikken siden han ble født og arbeider til daglig for Music Norway med ansvar for kunstmusikk. I tillegg har han lefla med djing i 20år. Miksinga er så som så, men nerven og musikksmaken er det lite å si på. Du kan forvente deg grenseløs musikk denne fredagen.

21.30: BACALAO

DJ Bacalao fra Colombia blander indie-discobeats med alternative afrikanske rytmer fra soukous, afrobeat og champeta, alt sammen en del av landets afrikanske arv. Han spiller cumbia, klassisk salsa og latinjazz, mikset med lyder fra Haiti, brasiliansk funk og afrikanske land, i DJ-sett som beveger seg på begge sider av Atlanterhavet.

00.30: YOURS TRULY

Det blir et gledelig gjensyn når Yours Truly - eller KUUK-Ragna som kanskje flere kjenner henne som - endelig skal spille opp til fest i 2.etg. på Internationalen igen. Med en deilig blanding av hip hop, dancehall og reggaeton er hun klar til å avslutte fredagskvelden med påtvungne dance offs, skrik, skrål, og masse, masse kjærlighet. Ragna har bodd i København de siste årene, og vi er mange som har savnet henne - og dansegulvet hun setter i gang - i Oslo. Det er en viss risiko for overtenning denne natten - JA TIL ALT!

Også anbefalt

Oslo World Web backgrounds 2023 large16
Vaart Nabolag2018 Refstad Lars Opstad 314 1

VårtNabolag på Ringsaker mottakssenter

Ringsaker mottakssenter

Søndag 11. juni

Starter 13.00

Oslo world news post14

Kulturytring 2023 Seminar

Musikk og aktivisme: Om samfunnet ikke endrer seg, vil musikken endre samfunnet. Vol. 1

Union Scene

Mandag 19. juni

Starter 13:30

Oslo world news post10

Oslo Pride

Oslo World & Skeiv verden på Pride

Oslo Pride Park

Fredag 30. juni

Starter 15:00

Por Fernando Young 1 fernandoyoung

Caetano Veloso - "Meu Coco Tour"

Oslo Konserthus

Søndag 01. oktober

Konsertstart 19.30

BVD19 1

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Lørdag 21. oktober

Starter 12.00

BVD19 1

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Søndag 22. oktober

Starter 12.00