Web backgrounds 7
WEB BANNER Djs
05.
nov

DJ Bacalao, Einar Idsøe Eidsvåg, KUUK-Ragna

Fest på Internasjonalen!

Etter en fagdag i samarbeid med NOPA, INN, Tankesmia Kraft, Jazznytt, Klassekampen, Music Norway og NKA, inviterer vi til fest natten ut, med hjelp fra tre DJ-er og Oslo World-venner, i andre etasje på Internasjonalen!

18.30: EINAR IDSØE EIDSVÅG

Einar Idsøe Eidsvåg har med årene blitt noe av en altmuligmann i Oslos kultur-og uteliv. Han er medeier på BLÅ hvor han jobbet som booker, han har jobbet for Oslo World og booket klubbene i kjelleren på Revolver. Han har vært tett på musikken siden han ble født og arbeider til daglig for Music Norway med ansvar for kunstmusikk. I tillegg har han lefla med djing i 20år. Miksinga er så som så, men nerven og musikksmaken er det lite å si på. Du kan forvente deg grenseløs musikk denne fredagen.

21.30: BACALAO

DJ Bacalao fra Colombia blander indie-discobeats med alternative afrikanske rytmer fra soukous, afrobeat og champeta, alt sammen en del av landets afrikanske arv. Han spiller cumbia, klassisk salsa og latinjazz, mikset med lyder fra Haiti, brasiliansk funk og afrikanske land, i DJ-sett som beveger seg på begge sider av Atlanterhavet.

00.30: YOURS TRULY

Det blir et gledelig gjensyn når Yours Truly - eller KUUK-Ragna som kanskje flere kjenner henne som - endelig skal spille opp til fest i 2.etg. på Internationalen igen. Med en deilig blanding av hip hop, dancehall og reggaeton er hun klar til å avslutte fredagskvelden med påtvungne dance offs, skrik, skrål, og masse, masse kjærlighet. Ragna har bodd i København de siste årene, og vi er mange som har savnet henne - og dansegulvet hun setter i gang - i Oslo. Det er en viss risiko for overtenning denne natten - JA TIL ALT!

Også anbefalt

Web backgrounds 7
Desire Marea by Tatenda Chidora 1 stort

Oslo World på Oslo Pride

Oslo Pride Park

Fredag 28. juni

Konsertstart 17.00

BVD19 1

For barn

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Lørdag 19. oktober

Starter 11.30

Small BVD 2020 Lars Opstad 732

For barn

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Søndag 20. oktober

Starter 11.30

MARISA MONTE 4 credito Leo Aversa

Åpningskonsert!

Marisa Monte - Få billetter igjen!

Oslo Konserthus

Mandag 28. oktober

Konsertstart 19.30

Egberto Gismonti 171019 28643 roberto cifarelli

Egberto Gismonti

Cosmopolite

Tirsdag 29. oktober

Konsertstart 19:00

01 Drexler liten

Jorge Drexler

Sentrum Scene

Tirsdag 29. oktober

Konsertstart 21.00