Web backgrounds 7
Samantha Rise- Residency 6 Credit Yessenia Lopez
Utsolgt
04.
nov

Beyond Music - Workshop

Unlocking Creativity: An artivist Workshop with Samantha Rise (USA)

  • Melahuset
  • Starter 12.30
  • Pris: Gratis inngang, men registrering er påkrevd.

Dykk ned i et rike av mangfoldige fortellerverktøy og forstyrrende strategier, alt sammenvevd med den transformative tråden av kunst.

Bli med på en inspirerende workshop med Samantha Rise (de/dem/hun) – som selv beskriver seg som en visjonær svart, ikkebinær artist og aktivist basert i Lenapehoking (Philadelphia), USA. Vi dykker ned i en verden av mangfoldige fortellerverktøy og endringsskapende strategier, der kunsten blir den røde tråden som vever det hele sammen.


I samarbeid med JM Norway tilbyr denne workshopen en grundig utforskning av hvordan kreativitet kan forme din aktivisme. Under veiledning av Samantha Rise kan du avdekke hvilket uforløst potensiale ditt kunstneriskeutrykk har for å utfordre, rive ned barrierer og bygge fellesskap. Vi utfordrer etablerte sannheter om aktivisme, og undersøker kraften i skapende aksjon og felles visjoner om et mer rettferdig samfunn.

I denne engasjerende to-timers økten vil deltakerne ikke bare få innsikt i innovative tilnærminger til aktivisme, men også skape sine egne håpefulle, idérike metoder for å angripe de problemene som preger verden i dag. Enten du er en musiker, kunstner, kulturarrangør eller rett og slett nysgjerrig på sammensmeltingen av kunst og aktivisme, er du hjertelig velkommen. Opplev en inspirerende kombinasjon av bevegelse, diskusjon og kunstnerisk utfoldelse, som omfavner ulike læringsstiler for en inkluderende og oppløftende reise. Vekk din aktivisme med denne gnisten av kreativiteten – meld deg på!


Credit Haiyun Jiang New York Times
Foto - Samantha Rise av H. Jiang (New York Times)

I denne engasjerende to-timers økten vil deltakerne ikke bare få innsikt i innovative tilnærminger til aktivisme, men også skape sine egne gledelige, fantasifulle forsoning for de problemene som griper verden i dag. Enten du er en artist, kulturell organisator eller bare nysgjerrig på sammensmeltingen av kunst og aktivisme, ønsker vi alle velkommen til verkstedet. Opplev en dynamisk blanding av bevegelse, diskusjon og kunstnerisk utfoldelse, som omfavner ulike læringsstiler for en inkluderende og berikende reise.

Tenn din aktivisme med gnisten av kreativitet – registrer deg nå for en transformasjonsopplevelse.

I samarbeid med JM Norway.

Også anbefalt

Web backgrounds 6
Desire Marea by Tatenda Chidora 1 stort

Oslo World på Oslo Pride

Oslo Pride Park

Fredag 28. juni

Konsertstart 17.00

BVD19 1

For barn

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Lørdag 19. oktober

Starter 11.30

Small BVD 2020 Lars Opstad 732

For barn

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Søndag 20. oktober

Starter 11.30

MARISA MONTE 4 credito Leo Aversa

Åpningskonsert!

Marisa Monte

Oslo Konserthus

Mandag 28. oktober

Konsertstart 19.30

Egberto Gismonti 171019 28643 roberto cifarelli

Egberto Gismonti

Cosmopolite

Tirsdag 29. oktober

Konsertstart 19:00

01 Drexler liten

Jorge Drexler

Sentrum Scene

Tirsdag 29. oktober

Konsertstart 21.00