Oslo World Web backgrounds 2023 large8
Samantha Rise- Residency 6 Credit Yessenia Lopez
Utsolgt
04.
nov

Beyond Music - Workshop

Unlocking Creativity: An artivist Workshop with Samantha Rise (USA)

  • Melahuset
  • Starter 12.30
  • Pris: Gratis inngang, men registrering er påkrevd.

Dykk ned i et rike av mangfoldige fortellerverktøy og forstyrrende strategier, alt sammenvevd med den transformative tråden av kunst.

Bli med på en inspirerende workshop med Samantha Rise (de/dem/hun) – som selv beskriver seg som en visjonær svart, ikkebinær artist og aktivist basert i Lenapehoking (Philadelphia), USA. Vi dykker ned i en verden av mangfoldige fortellerverktøy og endringsskapende strategier, der kunsten blir den røde tråden som vever det hele sammen.


I samarbeid med JM Norway tilbyr denne workshopen en grundig utforskning av hvordan kreativitet kan forme din aktivisme. Under veiledning av Samantha Rise kan du avdekke hvilket uforløst potensiale ditt kunstneriskeutrykk har for å utfordre, rive ned barrierer og bygge fellesskap. Vi utfordrer etablerte sannheter om aktivisme, og undersøker kraften i skapende aksjon og felles visjoner om et mer rettferdig samfunn.

I denne engasjerende to-timers økten vil deltakerne ikke bare få innsikt i innovative tilnærminger til aktivisme, men også skape sine egne håpefulle, idérike metoder for å angripe de problemene som preger verden i dag. Enten du er en musiker, kunstner, kulturarrangør eller rett og slett nysgjerrig på sammensmeltingen av kunst og aktivisme, er du hjertelig velkommen. Opplev en inspirerende kombinasjon av bevegelse, diskusjon og kunstnerisk utfoldelse, som omfavner ulike læringsstiler for en inkluderende og oppløftende reise. Vekk din aktivisme med denne gnisten av kreativiteten – meld deg på!


Credit Haiyun Jiang New York Times
Foto - Samantha Rise av H. Jiang (New York Times)

I denne engasjerende to-timers økten vil deltakerne ikke bare få innsikt i innovative tilnærminger til aktivisme, men også skape sine egne gledelige, fantasifulle forsoning for de problemene som griper verden i dag. Enten du er en artist, kulturell organisator eller bare nysgjerrig på sammensmeltingen av kunst og aktivisme, ønsker vi alle velkommen til verkstedet. Opplev en dynamisk blanding av bevegelse, diskusjon og kunstnerisk utfoldelse, som omfavner ulike læringsstiler for en inkluderende og berikende reise.

Tenn din aktivisme med gnisten av kreativitet – registrer deg nå for en transformasjonsopplevelse.

I samarbeid med JM Norway.