Web backgrounds 4
Oslo World news portraits 1
Web backgrounds 4
04.04.2022

Nye styremedlemmer!

Cecilie Hellestveit er ny styreleder i Oslo World. Nora Paynter Gundersen og Emnet Kebreab kommer inn som styremedlemmer.

Oslo Worlds styre er en sammensatt gruppe, med stort nettverk og mye kompetanse - vi er stolte av å kunne annonsere tre nye medlemmer. Cecilie Hellestveit har allerede vist seg å være en klok og tydelig styreleder. Hennes spisskompetanse på menneskerettigheter, ytringsfrihet, etiske og juridiske spørsmål, fokus på land i konflikt og krig vil være være svært nyttig for Oslo World i tiden fremover. Dessuten er Cecilie et menneske som elsker musikk og dans og bruker byens kulturtilbud flittig.

Oslo World styre 2022 Lars Opstad 142

Oslo World bringer folk sammen på tvers av kontinenter, kulturer, klasser og konflikter. For meg gjør det Oslo World til vår viktigste musikkfestival, i en turbulent tid for verden. Det er en ære og et stort privilegium å være styreleder for så utrolig flinke og dedikerte folk!

Cecilie Hellestveit, styreleder Oslo World

Emnet Kebreab har bred erfaring innenfor kulturlivet, hun sitter i flere fagutvalg og hun har vært publikummer på Oslo World i over ti år. Nora Paynter Gundersen har et bankende hjerte for festivalen og gjennom sitt arbeid i blant annet Flott Gjort, jobber hun i skjæringspunktet mellom byutvikling, kultur, musikk og næring. Hun kjenner Oslos uteliv svært godt og har også god kjennskap til selve festivalen Oslo World, både som frivillig, publikum og DJ.

Oslo World styre 2022 Lars Opstad 117

Som fast festivalpublikum på Oslo World siden 2011 har jeg erfart hvor inkluderende festivalen er og jeg har blitt introdusert for spennende artister fra hele verden. Nå skal jeg få mulighet til å bli kjent med organisasjonen fra innsiden og jeg gleder meg til å ta fatt på vervet.

Emnet Kebreab, styremedlem Oslo World

Fra før av har vi et knippe dyktige styremedlemmer med bred erfaring og ulik bakgrunn. Dette lover godt for arbeidet med ny strategi og arbeidet med å forberede festivalens 30 års jubileum i 2023.

Styret i Stiftelsen Oslo World Music Festival består av Cecilie Hellestveit, Anne Moberg, Wilfred Vuillaume, Thomas Prestø, Emnet Kebreab, Rob Waring og Nora Paynter Gundersen.

Oslo World styre 2022 Lars Opstad 015

"Oslo World er den festivalen jeg gleder meg mest til hvert eneste år, både som frivillig og som gjest. I mange år har Oslo World gitt meg opplevelser som varmer hele kroppen, og forhåpentligvis kan jeg få ta del i å spre gleden til enda flere gjennom mitt styreverv."

Flere nyheter

Web backgrounds 3