Web backgrounds 6
Mathias hollowback 2
02.
nov

INN - "etniske minoriteter i norsk kulturliv" presenterer

Kunst som beveger oss mot fremtiden

INN - "etniske minoriteter i norsk kulturliv" inviterer til en dybdesamtale under Oslo World festivalen med bevegelse som tema. Musikk og kunst er essensielt for bevegelse i livet og samfunnet. Manifesterer vi gjennom kunsten, nye måter å se verden og beskrive fellesskapet på? I denne samtalen utforsker vi kunstens evne til å inspirere, påvirke fellesskapet og skape bevegelser i samfunnet. Vi diskuterer også hvordan vi kan skape den fremtiden vi ønsker oss som kunstnere og medborgere i dag.

INN - etniske minoriteter i norsk kulturliv, er en organisasjon for kunstnere og kulturaktører med etnisk minoritetsbakgrunn i Norge. Medlemmene er profesjonelle utøvere, eller har tillitsverv eller arbeidsplass i kulturfeltet. Som etniske minoriteter regner INN personer med bakgrunn fra andre deler av verden enn Europa, norske nasjonale minoriteter og samer.

Shwan Dler Qaradaki foto Tarza F

Shwan Dler Qaradaki

Shwan Dler Qaradaki setter gjennom sitt kunstneriske virke søkelys på spørsmål knyttet til identitet, og det å være en del av en multikulturell virkelighet. Han benytter seg av en rekke forskjellige teknikker og jobber både med tegning, maling, foto, installasjon og video. Shwan er opprinnelig kurder, og kom til Norge som politisk flyktning i 1999. Hans kunstneriske prosjekter har ofte utspring i hans personlige historie, samtidig som de inngår i en større virkelighet. Shwan har en mastergrad fra Kunsthøgskolen i Oslo og Kunstakademiet i Sulaimani.

Norrona Mathias Oslo collection

MATHIAS JIN BUDTZ

Mathias Jin Budtz jobber som danser, pedagog og koreograf i ulike sjangre innen streetdance; som Break, Hiphop og House. Han har mottatt statens arbeidsstipend for yngre nyetablerte kunstnere og er medgrunnlegger av Subsdans, Soul Sessions Oslo og crewet dEEp doWN dopEiZM. Mathias er også medlem av Kingwings Crew og har i tillegg jobbet med bl.a. impure company og Frikar. Mathias er født i Korea, adopteret til Danmark og bosatt i Norge siden 2007. Han er utdannet fra Flow Dance Academy i København, og har videreutdannet seg på studiereiser til bl.a. Paris, New York, Los Angeles, Osaka og Seoul.

Namra Saleem

Namra Beatrix Saleem

Namra Saleem jobber med kommunikasjon i Transcultural Arts Production. Hun er også produsent og konseptutvikler i podkastselskapet Filt og står bak garagepop-prosjektet FLTY BRGR GRL.

Også anbefalt

Web backgrounds 6
BVD19 1

For barn

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Lørdag 19. oktober

Starter 11.30

Small BVD 2020 Lars Opstad 732

For barn

Barnas verdensdager Oslo

Grønland kulturstasjon og Asylet

Søndag 20. oktober

Starter 11.30

MARISA MONTE 4 credito Leo Aversa

Åpningskonsert!

Marisa Monte - Få billetter igjen!

Oslo Konserthus

Mandag 28. oktober

Konsertstart 19.30

Egberto Gismonti 171019 28643 roberto cifarelli

Egberto Gismonti

Cosmopolite

Tirsdag 29. oktober

Konsertstart 19:00

01 Drexler liten

Jorge Drexler

Sentrum Scene

Tirsdag 29. oktober

Konsertstart 21.00

Main 2 by JOHN N ADAMS III

Pres: All Things Live & Parkteatret

Infinity Song

Parkteatret

Onsdag 30. oktober

Konsertstart 19.00