Web backgrounds 2
Oslo world news post21
Web backgrounds 2
11.09.2023

Beirut & Beyond 2023 på Byens Tak!

Under Oslo World 2023 presenterer vi en panelsamtale, og tre strålende artister fra vår søsterfestival, Beirut & Beyond på Byens Tak!

Music and Spaces: A Love-Hate Story in Beirut

Samtalen vil belyse utfordringene musikere og artister står overfor i Beirut. I hjertet av denne byen kjent for sin rike historie og kunstneriske motstandskraft, har musikkscenen hatt en turbulent reise.

Det er gratis inngang til panelsamtalen. Les mer om panelsamtalen her!

Yara Mrad - Beirut and Beyond
Samtalemoderator - Yara Mrad

Walid Ben Selim, Ammar 808 & Mayssa Jallad

Humanisten, sangeren og komponisten Walid Ben Selim var en av grunnleggerne av "Nayda"-bevegelsen og musikkgruppen N3rdistan. Han har besøkt Oslo World med N3distand tidligere, og returnerer til festivalen med “ Nascentia”!

Ammar 808 er hjernen bak de kritikerroste albumene "Maghreb United" og "Global Control / Invisible Invasion", samt prosjektet "Bargou08". Før han flyttet til Europa, oppnådde han en status som gudfar på den tunisiske alternative og elektroniske scenen.

Albumet Marjaa: The Battle of the Hotels, har utspring fra Mayssa Jallads to yrker: musikk og arkitektur. Mayssas musikk henvender seg til etterkrigsungdom, og oppfordrer til å protestere for fornyelse av den politiske klassen som holder befolkningen som gissel.

Les mer og kjøp en billett til alle tre konserter her!

Mayssa Jallad & Khaled Allaf - Madina min Baeed

Flere nyheter

Web backgrounds 1