Web backgrounds 7
Gaye Su Akyol 2
Web backgrounds 7
26.04.2023

Gaye Su Akyol, Duquende og ONIPA til Oslo World 2023!

Afrofuturistiske stjerneskudd fra London, flamencolegende fra øverste hylle og en stjerne fra den alternative tyrkiske musikkscenen.

Gaye Su Akyol

Det siste tiåret har Gaye Su Akyol blitt en av de største stjernene på den alternative tyrkiske musikkscenen. På albumene hennes hører vi en artist som er på konstant søken etter å utvide den anatoliske psychrocktradisjonen hun kommer fra. På scenen er hun rett og slett en av rockens mest karismatiske frontfigurer i dag. Hennes røykfulle stemme og atmosfæriske, nesten okkulte væremåte på scenen kan få henne til å virke som en utøver fra en annen tid. Men umiddelbarheten i tekstene hennes og den postmoderne lekenheten bandet utviser, gjør Gaye Su Akyol til en relevant artist her og nå.

Les mer og kjøp billetter!

Duquende

Duquende er en av de store nålevende flamencosangerne. Han regnes som en av arvtagerne til legendariske Camaron de la Isla, som inviterte Duquende på scenen da han var bare ni år gammel. Med Camaron selv som akkompagnatør, var det en legendarisk innvielse i tradisjonen og gjennom en fire tiår lang karriere har Duquende vist seg verdig.

Duquende var fantastisk under avslutningskonserten til Oslo World med Paco de Lucia i 2011. Vi gleder oss til å få ham tilbake i vårt jubileumsår.

Les mer og kjøp billetter!

ONIPA

Onipa er et samarbeid mellom noen av de mest sentrale aktørene på den høyst levende, sjangerkryssende britiske musikkscenen, for øyeblikket. Bandet har sitt utgangspunkt i et samarbeid mellom to gamle venner: rapperen K.O.G. (Kweku Sackey) fra Ghana og den eklektiske produsenten Tom Excell, som også er musikalsk leder for bandet Nubiyan Twist. Når Sackey og Excell samarbeider, møtes impulser fra Ghana, London og resten av verden. I år slippes tredjealbumet Off the Grid, hvor danserytmer fra Afrika smelter sammen med elektronisk klubbmusikk, og folklore og fortellerkunst møter rap, jazz og hip hop. Det blir sluppet på Peter Gabriels Real World Records, og på albumet samarbeider de med artister som Moonchild Sanelly, David Walters, Dele Sosimi og Theon Cross.

Les mer og kjøp billetter!

Onipa - Danger ft. Moonchild Sannelly

Sjekk ut resten av programmet til Oslo World 2023 her. Flere artister blir sluppet fortløpende!

Flere nyheter

Web backgrounds 4