Web backgrounds 4
SARA PARKMAN 2 Photo by FREDRIKA ERIKSSON
Web backgrounds 4
07.06.2023

Sara Parkman til Oslo World 2023!

Et stort gjennombrudd på den svenske folkemusikkscenen.

3. november starer festival kvelden på Cosmopolite med våre venner Huun-Huur-Tu, før Sara Parkman gjør sitt første konsert på Oslo World. Det er lagt ut billetter til hver enkel konsert, men du kan sikre deg billetter til begge, for en rabattert pris.

Sara Parkman

Da Sara Parkman spilte på Blå i mars, ble vi fullstendig blåst av banen av stemmekraften, tilstedeværelsen og den emosjonelle slagkraften i musikken hennes. Neste dag kontaktet vi henne og inviterte henne tilbake til Oslo World. Parkman har funnet nye og uventede måter å omfavne svenske tradisjoner på. Sansen for sterke melodier og store dramatiske øyeblikk i musikken har gitt fiolinisten, sangeren og komponisten et stort gjennombrudd på den svenske folkemusikkscenen.

Les mer og sikre deg billetter her!

Sara Parkman - Björnen

Huun-Huur-Tu

Helt siden de ble stiftet på starten av nittitallet har kvartetten Huun-Huur-Tu fra Tuva, en republikk sør i Sibir, brakt rituell strupesang fra Sentral-Asia til publikum over hele verden. De har ikke bare blitt en gigantisk livesuksess og et navn som nyter stor gjenkjennelse - de har spilt en helt særegen rolle i å spre kunnskap om strupesangtradisjonen i den moderne musikkvirkeligheten. De har stått for minneverdige konserter på Oslo World i 2009 og 2014. Vi gleder oss til å ønske dem velkommen tilbake for tredje gang i år!

Les mer og kjøp billetter til begge konserter her!

Huun Huur Tu - Orphan's Lament

Sjekk ut resten av programmet til Oslo World 2023 her.

Flere artister blir sluppet fortløpende!

Flere nyheter

Web backgrounds 7