Web backgrounds 4
IMG 0918
Web backgrounds 4
09.04.2024

Hils på gjengen bak Oslo World UNG 2024!

Eugenia, Sakib, Duc og Jade skal lede an festivalens arbeid for unge i 2024.

De siste fem årene har Oslo World jobbet med å etablere en inkluderende og innovativ satsing for unge, som vi har kalt Oslo World UNG.

Øverste ledd i Oslo World Ung er ung-staben, bestående av 4 unge voksne med ulik erfaring, bakgrunn og tilhørighet til Oslo, men en felles interesse for kulturbransjen. På sikt ønsker vi at Oslo World UNG skal være et springbrett inn i kulturbransjen for neste generasjons kulturprodusenter. Stabens oppgave er å skape arrangementer for ungdom og unge voksne, både lokalt i Oslo og nasjonalt.

Etter å ha mottatt mange sterke søknader, satt Oslo World, i mars 2024, sammen en ny gruppe med engasjerte, unge voksne, som leder festivalens arbeid for unge. Si hei til vår unge stab i 2024, som vi gleder oss til å følge videre!

Eugenia2024

Eugenia Stang Lund

Eugenia (20) studerer mote & design på ESMOD. Hun har danset i store deler av livet, vært med i Soul Sessions UNG og er nå en av Ung i Operaens ungdomsambassadører. I tillegg jobber hun som vertskap på Sentralen, der Oslo World har kontorene sine.

Sakib2024

Sakib Saboor

Sakib (24) er fotograf og har en bachelor i digital markedsføring, med spesialisering innen merkevarebygging og fotojournalistikk, fra Høyskolen Kristiania. Han har flere års erfaring med arbeid innen kommunikasjon i kunst-, kultur og mediebransjen, og er for tiden informasjonsrådgiver i TrAP (Transcultural Arts Productions). Som fotograf jobber han med visuell historiefortelling og utforskning av identitet i dokumentarstil, med både digitalt og analogt foto.

Jade2024

Jade Nduta Stubban

Jade (24) studerer musikkvitenskap på UiO og er glad i å dra på, men også arrangere, konserter. Hun er festivalsjef for studentfestivalen i Oslo og produksjonsansvarlig for Konsertforeningen Betong, der hun tidligere har vært både leder og some-ansvarlig.

Duc2024

Manh Duc Nguyen

Duc (19) kommer fra Oslo og går siste året på realfag med toppidrett basketball, på Bjerke VGS. Han liker også å jobbe med film og foto, og lager innhold på ulike plattformer. I tillegg trives han foran kamera og har tatt flere oppdrag som statist både i serier og reklamer.

Les mer om Oslo World UNG her!

Oslo World UNG kunne ikke vært gjennomført uten støtte fra Sparebankstiftelsen, Kulturtanken, Oslo Kommune og Kulturrådet.

Flere nyheter

Web backgrounds 5