Web backgrounds 6
OW UNG BLA 411 SINDRE DESCHINGTON 70
Web backgrounds 6
14.12.2021

Vil du være med å lede an Oslo Worlds satsing for unge?

Vi ser etter fem unge voksne som skal utgjøre Oslo World UNG sin stab i 2022.

Brenner du for å skape engasjerende, innovative og inkluderende møteplasser for ungdom fra 14-17? Liker du å skape, kuratere, planlegge og gjennomføre store prosjekter? Da kan dette være en jobb for deg!

Oslo World skal sette sammen en ny stab til Oslo World UNG, som tiltrer 1. februar, 2022. Staben vil skape og gjennomføre arrangementer under satsingen Oslo World UNG i året som kommer og jobbe tett på- og under veiledning av, Oslo World sin kjernestab.

Satsingen Oslo World UNG ble etablert i 2020 og i løpet av det siste året har Oslo World UNG sin første stab gjennomført to seminarprogram, to konserter, samt en seminarturné på biblioteker i Oslo.

Gjennom året som kommer vil staben i Oslo World UNG kuratere og gjennomføre et seminar- og konsertprogram under Oslo World i uke 44, i tillegg til en seminarturné i Groruddalen og på Bjørnholt og Holmlia. Staben vil være med på bransjetreff og møte nøkkelpersoner fra kulturlivet, samt arrangere en samling med andre ung-satsinger.

Har du lyst til å være med på laget?

Vi ønsker å jobbe med deg som har kunnskap om og/eller er interessert i å lære mer om følgende felt:

  • Musikk i ulike sjangre

  • Teknisk gjennomføring

  • Sosiale medier

  • Politikk

  • Sosialt engasjement

Dette kan du forvente av å være med i Oslo World UNG:

  • Lokalt, nasjonalt og internasjonalt nettverk i kulturbransjen

  • Gatekeeper sessions: Personlige møter og veiledning med norsk kulturbransje

  • Opplæring i hvordan å kuratere, skape og gjennomføre spennende prosjekter og konserter

Hva forventer vi av deg?

Det vil bli satt opp jevnlige møter gjennom våren og høsten, og det forventes at du deltar aktiv på disse. Det forventes også at du er tilstede under gjennomføringen av de ulike prosjektene

Intervjuer blir avholdt i uke 2 og 3, 2022. Den nye staben til Oslo World UNG tiltrer 1. februar 2022. Staben sitter i ett år.

Lykke til <3

Flere nyheter

Web backgrounds 1