Web backgrounds 5
Thumbnail oslo world news post4
Web backgrounds 5
18.04.2023

Bad Gyal, YEИDRY og Roberto Fonseca til Oslo World 2023!

Katalansk reggaeton, et internasjonalt stjerneskudd og tidløs cubansk cabaret.

Helt siden gjennombruddet i 2016 med “Pai”, en katalansk tolkning av Rihannas “Work”, har Bad Gyal vært en av de sentrale artistene i den blomstrende spanske urbane scenen. Reiser til Jamaica og Latin-Amerika blander seg med en forkjærlighet for autotune-sang i musikken, hvor dancehall, dembow, trap og morsmålet hennes møtes med stor suksess. Hun har spilt på store festivalscener verden over - da vi så henne på Primavera i fjor, kunne det ekstatiske publikummet synge med på hvert eneste ord.

Les mer og kjøp billetter!

Bad Gyal - La Prendo

YEИDRY er blitt omtalt av Pitchfork som “morgendagens grenseløse popstjerne”. Det føles som en passende beskrivelse av en dominikansk-italiensk artist som omfavner sin mangslungne kulturelle oppvekst. Hun er en bemerkelsesverdig sanger som drar veksler på nittitalls pop, R&B, latinamerikansk pop og elektronisk musikk. I 2021 kom det store gjennombruddet. Hun samarbeidet med J. Balvin, Damian Marley, Mozart La Para og Emotional Oranges, og Yendry opptrådte på legendariske Apollo Theatre i Harlem, New York, sammen med noen av sine største forbilder: R&B-ikonet Mary J. Blige og Jazmine Sullivan. Siden har det gått slag i slag og i år kommer hennes lenge etterlengtede debutalbum. Verden ligger for hennes føtter - og i november kommer hun til Oslo World og Norge, for aller første gang.

Les mer og kjøp billetter!

YEИDRY - Herrera

Cubas musikkhistorie våkner til live når pianisten Roberto Fonseca og hans storband entrer scenen. Konsertene deres er begivenheter, spekket med dans, atmosfære og strålende musisering. Fonseca ble født inn i en musikalsk familie og ble kjent for et større publikum da han spilte med det legendariske ensemblet Buena Vista Social Club på 2000-tallet. Gjennom et stort antall samarbeid og plateutgivelser har han blitt en nøkkelfigur på den nyskapende cubanske scenen, med et virke som spenner fra hip hop til elektronika, via soul, funk og latin jazz. Samtidig som han har krysset grenser gjennom hele karrieren, har kjærligheten til den cubanske arven vedvart.

Les mer og kjøp billetter!

Roberto Fonseca - La Gran Diversión (Live)

Flere nyheter

Web backgrounds 3