Web backgrounds 1
DAGADANA all flowers fot P D Kosmowska stort
Web backgrounds 1
19.06.2023

DAGADANA og «Lullaby of the sea» med Solveig Slettahjell og Mahsa Vahdat til Oslo World 2023!

Progressiv Polsk-ukrainsk sammensmelting og to store stemmer møtes i vuggesangen.

DAGADANA

De siste 15 årene har DAGADANA utforsket polsk og ukrainsk kultur, og blandet tradisjonell slavisk musikk med alle tenkelige sjangere. Siden det første møtet har gruppen reist verden rundt og spilt over 1000 konserter i 30 forskjellige land.

DAGADANAs uttalte filosofi handler om verdien av å møtes og utveksle musikk og kunst fra hele verden. De ser på seg selv som ambassadører med et budskap om forståelse mellom Polen og Ukraina. Deres vilje til å eksperimentere er på sin beste en årsak til trassig optimisme: Om ikke i politikkens verden, så i musikkens evne til å overraske, bevege og skape nye forståelser.

Før og etter konserten vil DJ Yantime holde festen gående. Vi gleder oss til konserten som et samarbeid med Cosmopolite Scene!

Les mer og kjøp billetter!

DAGADANA - Goi Ty nasha Pani

Lullaby of the sea

Det er duket for et mestermøte når Solveig Slettahjell og Mahsa Vahdat fremfører duetter med nye og klassiske tekster på norsk og persisk. Med seg har de to enestående musikere - Tord Gustavsen og Sjur Miljeteig.

Etter konsert avholdes en samtale med Erik Hillestad, Solveig Slettahjell og Mahsa Vahdat som en del av Beyond Music-programmet under festivalen. Mer informasjon kommer.

Les mer og kjøp billetter!

Lullaby of the sea - Havets voggesang

Sjekk ut resten av programmet til Oslo World 2023 her.

Flere nyheter

Web backgrounds 3